... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

ferdy91
Autor témy
Auto: 318is m42,e61 530i
Kraj: Banskobystrický

N52 reset adaptacie

Štvrtok, 22. Augusta 2024, 18:59

Zdravim vas.
Jedna sa o motor n52b30.Opravovala sa hlava koli tlakovaniu systemu atd.Motor poskladany nastartovany vcelku bezal okej.S istou som mal problem spojit sa na jednotky s inpou vpohode neresil som to.Cital som ze po takej oprave je vhodne dat reset adaptacie.A tu nastal kamen urazu odvtedy auto hadze chyby 2A98,2A9A,2A39 .Podotykam ze toto predtym nevyhadzovalo neodpajalo sa medzi tym nic len ten reset.Odvtedy auto cuka strasne je nekludne za plynom ide tak neochotne.Ked som pozrel v inpe adaptacie tusim ze sacej vacky 0 uplne nic.Pozna niekto postup ako tie adaptacie spravit alebo neviem ze co.Vravim pred resetom neukazala diag ziadnu chybu.

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: N52 reset adaptacie

Štvrtok, 22. Augusta 2024, 19:08

valvetronic nauceny? nacasovane je to dobre?

ferdy91
Autor témy
Auto: 318is m42,e61 530i
Kraj: Banskobystrický

Re: N52 reset adaptacie

Piatok, 23. Augusta 2024, 20:16

Problem uz vyrieseny.
Najskor nefungoval spravne kabel asi win po aktualizacii ho prekonfiguroval com porty boli okej ale odozva tym sa spravili tie jednotky potom nasledovalo naucenie valvetronicu.Avsak problem pretrvaval vyhadzovalo chybu solenoidu sacej vacky resp. dal sa test solenoidu a neuspesny.Vybral sa vycistil prehodil ktory bol na vyfukovu vacku a cuduj sa bezi to uz to hodi len chybu vahy vzduchu co je uz banalny problem.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných