Ahojte, viete mi poradiť nejakého odborníka na geometriu, ideálne západné Slovensko?
Mám nové BMW M2 G87 (2024), momentálne 12.000km, a už od novoty sa mi nepáčilo aká bola nastavená poloha volantu pri jazde rovno, zdalo sa mi, že je mierne vychýlený doľava. Auto inak jazdilo pekne, rovno.
Bol som na GEO v Bavaria TT, kde to pozreli vrámci záruky a všetko ok, no ten zlý pocit zostal. Následne som vyhľadal chalanov z MM Geometria v BA. Sú super a teda snažili sa mi pomôcť a poladiť to. Dokázali mi potočiť volant trochu doprava a už som s tým ako tak ok, čo sa ale zmenilo je správanie auta. Teraz trochu auto ťahá doprava a celkovo sa berie do tej pravej strany možno až moc pri rôznych situáciach a povrchoch. Skúšali sme to ladiť, vrátili sme to späť ale ani jedno riešenie nebolo na 100%. Čize zostal som pri stave, volant mierne doprava ale zároveň auto má tendenciu ťahať doprava. Boli zo mňa už trochu neštatní

Preto otázka, či nevieme o nejakom odborníkovi možno priamo na BMW, s ktorým by som to vedel doladiť k mojej spokojnosti. Auto je nové, tuhé, viem že sa to robí asi ťažko je to o desatinkách milimetra. Ďakujem za rady.