... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Samuelciatko
Autor témy
Auto: BMW E91 320d
Kraj: Bratislavský

F31 320d xDrive 2015

Streda, 3. Júla 2024, 09:55

Čaute,

chcem sa opytat na rady ci vobec mam zvazovat kupu F31 s N47T motorom. Auto vyrobene 10.4.2015.
Ide o Slovenské auto s komplet servisnou knizkou. Auto bolo servisovane do posledneho servisu v autorizovanom servise najprv MD Bavaria Zilina a neskor od roku 2018 v Group M Bratislava. Auto ma najazdených 233 500km. Posledný servis v 232 500 v Group M. Dokonca si pánko nechal skladovat pneu v autorizaku.
Moja otazka je ci toto moze byt dobra kupa alebo nie. Brzdy, tlmice, oleje, filtre vsetko je kompletne nove. STK platna do 11.1.2026. Auto je v Luxury Line s automatom, LED/Xenon svetlami. Opýtal som sa v autorizaku ci sa robili rozvody alebo nie no nemam odpoved zatial.
Rocne najazdim cca 20 - 25k km prevazne na vylety mimo mesta no daily by samozrejme jazdilo v meste. Vikendy chodievame pravidelne na vylety mimo SR.
Rodinu mam 250km odo mna takze tiez dialnice na navstevy. xDrive je podmienka pretoze sme z hor, kde je vzdy plno snehu a tiez radi lyzujeme, takze better safe than sorry.

Myslite ze ma zmysel sa pozerat po takomto aute alebo nie? Momentalne mam E91 320d s este M47 motorom a zadnym nahonom s automatom, velkostne rozdiel nie je poznat no vkomforte a predsa len pocitu novsieho auta tam rozdiel je podstatne velky.

Ďakujem za rady

Užívateľov profilový obrázok
mitocross
Auto: X5 40d 2013 MCB
Kraj: Nitriansky

Re: F31 320d xDrive 2015

Štvrtok, 4. Júla 2024, 08:42

Cauko. Nepises cenu, takze si musis spocitat sam, ci sa ti to oplati aj so zapocitanim rezervy na rozvody, sanie+egr okruh, vymenu DPF, vymenu oleja v prevodovke+rozvodovke+oboch diferencialoch.S tym treba jednoducho ratat. Toto su polozky! (Nie oleje, filtre,...) S najazdenymi km si uz davno v tejto oblasti.
... too old to be alternative, too alternative to be old ...
PRINCÍP FUNGOVANIA DPF: https://youtu.be/DMA3MsgjRy4
PREČO SÚ V SANÍ KLAPKY A PREČO SÚ DÔLEŽITÉ:
https://www.auto.cz/klapky-v-sani-proc- ... otor-96035

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný