No, to su uz veci, ktore ja osobne nechapem, ako moze niekto katovat disky a gumy neustalym prezuvanim,este k tomu taketo velke tazke, ale nie to si chcel citat.... ...takze, mas vyssie obrazok od TT-SIMIK, daj dole predne a zadne koleso, a ak to dokazes dat podobne do vodovahy, tak snad to bude mat nejaku vypovednu hodnotu. Ak nie, zostava ti prezuvat,ale stale ides od najlacnejsieho riesenia problemu k tym drahsim.
Ja k skusenostiam s pneu len doplnim moju:
- zimne dvojrozmer R19 Vredestein - aj stara sada, aj nova taka ista sada - ziaden problem
- letne dvojrozmer R20 Dunlop - aj pri novych, aj po dvoch rokoch, obcasne jemne hadanie sa naprav
Po prehodeni kolies letne/zimne sa to vzdy zmeni.
BMW ti povie, ze mas kupovat pneu s hviezdickou (schvalene BMW). Samozrejme tie su najdrahsie a malo ludi to robi. Aj tak neviem, ci hviezdickove v druhovyrobe su vzdy zarukou rovnakych rozmerov ako tie z prvovyroby.
Perlicka na zaver - tie zimne Vredestein, s ktorymi nemam ziaden problem - tak len predne gumy su s oznacenim "MO", coz jest "Mercedes Original"

Take mi prisli, vedome som ich neobjednaval s tym oznacenim, rozmery su oficialne.