Utorok, 28. Novembra 2023, 13:46
BMW F20 118D . Zdravím chcel by som sa opýtať či sa už niekomu stalo to čo mne a vie mi poradiť že čo to je alebo môže byt . Auto svojvoľne začne brzdiť , prestane reagovať plyn a začne dosť prudko brzdiť niekedy stačí len pustiť plyn a znovu pridať a niekedy musím vymacknut spojku podriadiť a až vtedy auto prestane brzdiť a znovu si pridá. Spozoroval som to že vždy len keď prší alebo sneží a používajú sa stierače, áno aj mne to nedáva volako súvis ale za sucha to nerobí. Tak isto v bežnej premávke do 90 sa mi to nestalo mohol som mat aj stierače pustené vždy len na diaľnici pri vyššej rýchlosti a za dažďa . Palubný počítač nesignalizuje žiadnu chybu a tak ísto nič nepísala diagnostika. Dočítal som sa max na jednom fóre že to robila chlapíkovi Octavia a ten písal že to bolo v kocke abs že po výmene to prestalo( tiež písal tie iste príznaky, ale menil viac veci ktoré mu nepomohli až tato kocka abs ) . Len nerád by som menil dačo a strieľal len tak na slepo( aj keď asi budem musieť ak mi tu nikto neporadí ) keďže to neni lacná záležitosť . Ďakujem vopred za rady