... všetko o BMW ...
bmwrider napísal:váha, material (ktorý je spojený aj s chladením) vzhľad a samozrejme väčšia plocha brzdovej platničkyA jaká je pointa a vůbec smysl takové práce,mimo vyhozených peněz do kanálu?? Možná je to snímaným úhlem fotky,ale já bych svoje úsilí spíše věnoval srovnání spár přední blatník-nárazník,....jinak nic ve zlém,.......ale dávat třmen z takové mrdky jako je alfa na bmw,nevidím v tom žádný smysl,mimo vzniku potencionálních problémů s váznutím 4 pístkového třmenu.
mi_no napísal:ahoj, u mňa je presah nejake 2mm ale neriešim to veľmi, možno by sa to dalo upraviť aby zapadli kus viac k stredu..Ahoj, pustil som sa do prerábky predných bŕzd po tvojom vzore. V práci mi spravili držiaky presne podľa tvojích zadaných rozmerov. Po nahodení na brzdový kotúč nesedia brzdové platničky na vonkajšom obvode brzdového kotúča. Platničky majú tak cca 3mm presah cez okraj. Ako to vychádza u teba? Pre info disky originál BMW s et47 potrebujú minimálne 12mm podložku inak ich nenahodíte.
geroj330 napísal:ahoj, u mňa je presah nejake 2mm ale neriešim to veľmi, možno by sa to dalo upraviť aby zapadli kus viac k stredu..
mathesss napísal:Pripomina mi to tento vtip…
Stretnu sa dvaja susedia v panelaku a jeden sa pyta druheho:
“Zdravim sused, vy ste davali minuly mesiac nove tapety do celeho bytu. My mame presne rovnaky byt. Nechce sa mi to premeriavat a preratavat na m2… Kolko ste minuli roliek na cely byt? Velmi by ste mi pomohli.”
Sused bez vahania odpovie… “Jasne, kupoval som 7 roliek”
Stretnu sa o 2 tyzdne znova.
“Sused, to co ste mi poradil?! Kupil som 7 roliek a 4 mi ostali!!!”
Sused sa zamysli a odpovie:
“Mne tiez”
jararak napísal:len tak zo srandy, vies, ze u e38 boli brembo 4piesty na slabsich motorizaciach?