Vies co, raz som platil komplet vymenu, uplne vsetko z vlastneho vrecka. Lebo vsak frajer som si hovoril, ze auto v dobrom stave, kvalta atd, ze ako by sa mi mohlo nieco taketo prihodit. A na tu mas, netrvalo dlho a tiez som sa zaradil do klubu Takze ako to vymenili, tak som to poistil a mam pokoj.
Vsak tak to funguje, nie? Aby si sebe nejak pomohol uz vlastne dopredu, da sa povedat. Keby sa aj nieco udialo, nejaka necakana udalost. Na to sluzia poistky. To je jedno, ci pri aute, pri dome, alebo zdravotne.
potom už je každý frajer a vie ako na to. len prečo to teda neaplikujú hneď na začiatku. nehode by sa tým asi teda nevyhli, ale nasledovný priebeh celej situácie by to zjednodušilo.
lebo väčšina ľudí si povie, že však načo. že to je strašne malá pravdepodobnosť, aby sa jemu práve toto prihodilo. nič iné za tým nehľadaj lebo čo sa týka ceny, tak to nie je také hrozné.
no toto si ja veru už nehovorím. radšej zaplatím každý rok tých pár eur a mám pokoj. aj ja som pokojnejší, keď viem, že aj keby a niečo prihodilo, tak to viem hneď riešiť a nebude to taká tragédia.
Ja na e61 mám poistene skla za 130,-eur. Ale mám hud, senzor na pruhy, dažďovy, svetelny senzor....aj tak cca 300, - eur by som musel na original sklo doplatiť...