... všetko o BMW ...
e38flight napísal:haha tomu neverim ja som taka negativita ze keby som si tam len sadol a ty potom isiel domov na tom tak sa nieco 10000% pokaziMoter by som najradšej uštval k smrti a na miesto neho osadil 4.4i ,ale ta 3.5 ka ide výborne primitívny motor ktorý sa mi nedarí poslať do hrobu
maniaczv napísal:Je to možné ked som si bol kúpiť e38 na späť tak prístrojová doska svietila ako vianočný stromček ,ja som to mal za 5 minúť vyriešenéhaha tomu neverim ja som taka negativita ze keby som si tam len sadol a ty potom isiel domov na tom tak sa nieco 10000% pokazi
korado napísal:Tomu verím ak je motor pri živote a na hodnotách ako z továrne ,tak ten výkon je dostačujúci ,,pretože z nohou na podlahe to auto vystrelí .... Uvidíme niečo časom vymyslím ten Vanos je cítiť v spodnom spekre otáčok ,pri vrchu od 3500 otáčok už ani nie tam to je v pohode ... Ale ak by sa rozhodol rozpredať tu 35i tak o ten motor mám vážny záujemMal som (a zase mám) E38 735i facelift - motor ktorý bol dokázateľne robený, rozvody a fungel nové vanosy - nie repas ale nové z BMW a ten motor išiel a ide fakt výborne (ani som neveril že 3.5i môže tak dobre ísť)
Abyssko napísal:To ze 3.5ide vyborne ti neuverim lebo moja tri petka ide tak, nic moc no
voMacK napísal:na môj vkus moc tvrdé auto ,ked si spomeniem na tie praveké tvrdé vysedené od slona sedačky nikdy v živote ,, Mal som príležitosť sa odvieť na e38 4.4í bez vanos na R20 kolesách v cenovej relácií 10 000e perfektné priam dokonalé . Zatiaľ by som si vedel predstaviť e70 3.0d 173kw ale len vyservisované auto ,, e38 4.4í bez vanos z LPG zrejme nezoženiem tak dlho nevydržím bez auta to sa už poznám .Hádam do konca roka sa predá moja e38Som zvedavy ake dalsie auto sa stane tentokrat najlepsim autom v galaxii. Idealne by to opat mohla byt E53.