Dost presne popisujes presne co sa mne deje na 318d F31 (rv 2015, 140tisic), tiez vsetko skontrolovane automechanikom, vsetko ok. Nie som automechanik.
Prejavuje sa mi to najviac, idem po nerovnom tvrdom terene s mensimi skokmi s tym, ze nedrzim volant, takze kolesa vedia volne skakat a tocit podla nerovnosti a vtedy to chrupka a tuka... podla mechanika mi to robi spodna cast tycky od riadenia, kde pri vstupe do tej dolnej hrebenovej casti. Je to volne v jedno smere hore dole trochu a ked sa s tym pohybe, tak to klepka. Na riadeni sa to nijako neprejavuje, ze trasenie, alebo take nieco...
Logicky mi pride, ze to to moze byt ono, nepride mi vsak logicke ako sa toto moze pokazit skorej ako vsetko ostatne na tom riadeni, ked to je da sa povedat v statickej polohe. Ak by mi niekto vedel napisat, ze ci je to nejako mozne jednoducho opravit, budem vlemi vdacny. No co som pozeral su len cele hriadele riadenia... a vymena nie je uplne trivial...
Tiez mam pocit, ze po dlhsej ceste a nasledne napriklad kolona na dialnici, ze sa ma chut to rozpadnut cele, ak tam su na kraji tie vypukliny na bielej ciare...