... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
Frist247 napísal:ak chces mat istotu aby ti auto vydrzalo este aspon 3 roky, vymen CP4 cerpadlo (cca 700-800e) s pracou, olej v prevodovke a xdrive...auto nestalo 5 korun, tak nech ti vydrzi a nebude to jeden z dalsich smutnych pribehov, ze kupili auto a do pol roka im klakol motor a platili 3500-5000 EUR za opravu motora.Rozvody robene 220k pri 250k menene komplet brzdy pred zad....vyčistene dpf + egr....
no a k tomu oleju v xdrive a v prevodovke nebolo to menene ešte nikdy kupil som ho po prvom majitelovi kompletna historia v bmw
on mi odoručil to nemenit až ked budem citit nejake zmeny že ak to nebolo menene pri 120k tak ak by som vymenil olej mohlo by to narobit ešte vačšiu šalamachu![]()
čo si o tom myslite ?
LOKI napísal:to kde ti vymenia za 700e hpfp aj s pracou prosim? kludne do spravy...ak chces mat istotu aby ti auto vydrzalo este aspon 3 roky, vymen CP4 cerpadlo (cca 700-800e) s pracou, olej v prevodovke a xdrive...auto nestalo 5 korun, tak nech ti vydrzi a nebude to jeden z dalsich smutnych pribehov, ze kupili auto a do pol roka im klakol motor a platili 3500-5000 EUR za opravu motora.