... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
truhlik333 napísal:cvaka to v cievke, v tej skutulke, ako v elektrarni, uz ma to stve, rano startujem na 3 valce, akonahle pridam plyn rozbehne sa na vsetky, pomale rozbiehanie ok, narazove stlacenie na podlahu ho dusi na cca 2s, bol som na slavnej diagnostike v bmw, a ukazala velke nic, odpojenu vahu za jazdy, tod vse
truhlik333 napísal:Ten žltý sajrajt je z cievky to vymen cievku a kable potomtakze vcera som sa k tomu dostal, dal dole dekle z cievky a na kabloch je nejaky pipkach kablov co idu do cievky je nejaky zlty sajrajt, vypada to ako zivivca zo stromu, je to tam zaskvarene, nejde to dole
edit: este nieco k SANIU- PO SUNDANI VICKA OLEJE TO NEZMENI BEH, SKOR PRIDA NA OTACKACH, V MINULOSTI TO DUSILO , teraz uz ne, viem ze je diera v sani, lenze kde, vlnovec je v pohode
truhlik333 napísal:moze cidlo teploty aj napriek tomu, ze na budiku udava dobre teplotu ,udavat riadiačke blbu zmes? ze prexlastava motor? inak si to neviem vysvetlit to dusenie a zadymenie sviecok, mam 1 multicidlo v hlave
truhlik333 napísal:Treba to pozriet nesmie sičať nič tam.Treba pozriet tie hadice a derave alebo prasknute vymeniťzevraj vakuovy regulator nejaky, idu do neho hadice dve, jedna z dekla ventilov, a druha tensia neviem skade vychadza, toto mi tam syci niekedy, ked dam dole olejove viko niekedy dusi motor, ale inokedy nie, bezozmeny