... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 21. Septembra 2008, 22:54

truhlik333 napísal:
cvaka to v cievke, v tej skutulke, ako v elektrarni, uz ma to stve, rano startujem na 3 valce, akonahle pridam plyn rozbehne sa na vsetky, pomale rozbiehanie ok, narazove stlacenie na podlahu ho dusi na cca 2s, bol som na slavnej diagnostike v bmw, a ukazala velke nic, odpojenu vahu za jazdy, tod vse

zapalovacie kable sa daju objednat, t.j. daju sa menit.
t.j. treba rozobrat tu indukcnu krabicu a pozriet ako su tam zapojene,
okolo miesta kde preraza to bude oskvarene a sfarbene na bielo..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

truhlik333
Autor témy
Auto: 316i E36
Kraj: Košický

Pondelok, 22. Septembra 2008, 05:49

takze vcera som sa k tomu dostal, dal dole dekle z cievky a na kabloch je nejaky pipkach kablov co idu do cievky je nejaky zlty sajrajt, vypada to ako zivivca zo stromu, je to tam zaskvarene, nejde to dole

edit: este nieco k SANIU- PO SUNDANI VICKA OLEJE TO NEZMENI BEH, SKOR PRIDA NA OTACKACH, V MINULOSTI TO DUSILO , teraz uz ne, viem ze je diera v sani, lenze kde, vlnovec je v pohode

truhlik333
Autor témy

Nedeľa, 28. Septembra 2008, 08:06

vcera som pozrel sviecky, vsetky su cierne odymene, len 2 valec troska mokry, narazil som na toto na webe, podla sfarbenia mam : prilis bohatu zmes, oneskoreny cas vznietenia, vadny kabel zapalovania.
priznaky: problemy so startom:mna sa to tyka, tocim stale 3 sekundy, ci je teply alebo studeny motor, rano pravidelne start na 3 valce, a slabe zryxlenie to tiez moj problem, dupnem na podlahu motor sa zakucka az potom xytne a ide k omezovacu.
tu je obrazok sviecky ,je to druha sviecka ta cela cierna:
http://www.adrenalinrsnv.wbl.sk/Zapaova ... _nich.html

VLADKY242

Nedeľa, 28. Septembra 2008, 11:07

truhlik333 napísal:
takze vcera som sa k tomu dostal, dal dole dekle z cievky a na kabloch je nejaky pipkach kablov co idu do cievky je nejaky zlty sajrajt, vypada to ako zivivca zo stromu, je to tam zaskvarene, nejde to dole

edit: este nieco k SANIU- PO SUNDANI VICKA OLEJE TO NEZMENI BEH, SKOR PRIDA NA OTACKACH, V MINULOSTI TO DUSILO , teraz uz ne, viem ze je diera v sani, lenze kde, vlnovec je v pohode
Ten žltý sajrajt je z cievky to vymen cievku a kable potom :wink:

truhlik333
Autor témy

Nedeľa, 28. Septembra 2008, 12:31

moze cidlo teploty aj napriek tomu, ze na budiku udava dobre teplotu ,udavat riadiačke blbu zmes? ze prexlastava motor? inak si to neviem vysvetlit to dusenie a zadymenie sviecok :( , mam 1 multicidlo v hlave

Skypco
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 28. Septembra 2008, 15:01

truhlik333 napísal:
moze cidlo teploty aj napriek tomu, ze na budiku udava dobre teplotu ,udavat riadiačke blbu zmes? ze prexlastava motor? inak si to neviem vysvetlit to dusenie a zadymenie sviecok :( , mam 1 multicidlo v hlave

...nerieš, ale radšej zožeň indukčku a zmyznú problémy so štartovaním a
aj vynechávanie zápalu (zadymenie sviečok)...

truhlik333
Autor témy

Nedeľa, 28. Septembra 2008, 20:36

taze cevka menena aj kable a problem je fuuuuuuuurt, uz necvaka ale tah tak isto, teraz pre zmenu syci sem tam ten bazmek co je na pravo pri skrini poistkovej, idu do neho 2 hadice od dekla ventilov, je to cierna vec umela na motore

VLADKY242

Nedeľa, 28. Septembra 2008, 20:46

truhlik333 napísal:
taze cevka menena aj kable a problem je fuuuuuuuurt, uz necvaka ale tah tak isto, teraz pre zmenu syci sem tam ten bazmek co je na pravo pri skrini poistkovej, idu do neho 2 hadice od dekla ventilov, je to cierna vec umela na motore
čo mysliš konkretne . :?:

truhlik333
Autor témy

Nedeľa, 28. Septembra 2008, 21:58

zevraj vakuovy regulator nejaky, idu do neho hadice dve, jedna z dekla ventilov, a druha tensia neviem skade vychadza, toto mi tam syci niekedy, ked dam dole olejove viko niekedy dusi motor, ale inokedy nie, bezozmeny

VLADKY242

Nedeľa, 28. Septembra 2008, 21:59

truhlik333 napísal:
zevraj vakuovy regulator nejaky, idu do neho hadice dve, jedna z dekla ventilov, a druha tensia neviem skade vychadza, toto mi tam syci niekedy, ked dam dole olejove viko niekedy dusi motor, ale inokedy nie, bezozmeny
Treba to pozriet nesmie sičať nič tam.Treba pozriet tie hadice a derave alebo prasknute vymeniť :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní