csuka530d napísal:Chapem co pises. Sam som mal e 39. No investotovat tolko prachov len aby to bolo nadupane a originalne je pri tomto tuctovom aute bohuzial nenavratna investicia ktoru pri predaji velmi tazko zhodnotia .
Takto sa oplati rozmyslat pri inej kategorii. 650i 645i 850i atd bohuzial pri e39 ne to nechcu ocenit.
Pozri, ja ti nazor neberiem, ale ty sa nato kukas inac a vobec nechapes o com som pisal. Hovorim ze su ludia ktori si kupia zachovalu E39 nie preto, zeby hned hutali ako ju predaju a kto im vrati investicie, a paci sa im to auto tak ako je, tak ako ho "pan boh stvoril". Ziadnu investiciu ti nikto nikdy nevrati. A ti ludia tam chcu mat originalne vybavenie, ktore do toho auta z tej ery proste patri. Ja k nim patrim tiez, uz som vystriedal viac bmw, era kedy e39 bola mojim dennym vozenim je uz niekolko rokov prec. Ale nevylucujem ze si niekedy este nejaku zachovalu E39 zaobstaram, len tak pre radost, alebo z nostalgie, a ked tam uvidim take cinske radio, tak leti rovno do kontajnera a pojde tam originalne radio. Lebo to bude na mna posobit ako keby niekto do muzea o historii vycapil nejaky gycovy predmet zo sucastnosti. Jednym slovom, musi tam byt harmonia :) To som pisal o tom - ze ludia maju ine hodnoty... a aj ludia ktori maju velmi male telo a velmi velku hlavu, vyzeraju pre niekoho smiesne, tak ako premna cinske dotykove radio v E39 :) Inac dotykove radia v autach by som asi zakazal uplne. Mna osobne to velmi vyrusuje ak musim za jazdy vytukavat prstom nieco na obrazovke (napriklad ulicu alebo adresu v navigacii, alebo trafiat tie androidacke alebo windowsacke ikony). Este horsie ako pisat za jazdy sms na telefone....
Inac s tymi investiciami by som si nebol az taky isty do buducna. E39 bola ako nove auto len pre bohatych, teraz je zasa pre normalnych a raz bude znova uz len pre bohatych