... všetko o BMW ...
Observer napísal:Áno máš pravdu....mam tiež acc, som tiež nevedel o tejto funkcii, ked mi to ukázal mój servisman tak som pozeral jak puk....myslim si, že acc je velmí dobrá fičúrka, áno ma to malé muchy...nechapem načo to odkódovávať...A co takto len ACC klasicky vypnut?!
Dlhym potlacenim tlacidla na nastavenei vzdialenosti od auta vpredu sa ACC prepne na klasicky tempomat (a samozejme aj naopak)...![]()
Otazka na jararaka a H@vkyho: dalo by sa to nastavit, aby po starte defaultne bolo v rezime klasickeho tempomatu, pripadne aby si len system "zapamatal" poslendu volbu... (podobne ako to robite pri Start-Stop)? Neporebujem to riesit... len ma to zaujima...
Observer napísal:A co takto len ACC klasicky vypnut?!
Dlhym potlacenim tlacidla na nastavenei vzdialenosti od auta vpredu sa ACC prepne na klasicky tempomat (a samozejme aj naopak)...![]()
Otazka na jararaka a H@vkyho: dalo by sa to nastavit, aby po starte defaultne bolo v rezime klasickeho tempomatu, pripadne aby si len system "zapamatal" poslendu volbu... (podobne ako to robite pri Start-Stop)? Neporebujem to riesit... len ma to zaujima...
H@wky napísal:Presne, tak...rozladeny senzor treba kalibrovat a adaptivna funkcia je mi viac menej na nic, kedze mam manual...takze zbytocne za kalibraciu platit a uprimne, az tak som nebol nadseny z tej adaptivnej funkcie...urcite v novsich modeloch je to lepsieziadny defaultny rezim na tempomat neexistuje, ked je chyba na acc tak ho neprepnes
jasne ze ACC je fajn, ale petomik nechce davat do toho peniaze, len ta kalibracia zrkadlami nie je sranda