... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

boborjelotor napísal:diky bobriktom'rajdere zadarmo na epicu

spekillant napísal:Teraz jebem Emeralda na vytuzenom GameBoy Advance SP kde je viacej ciny ako v e39.Pablov Silvester
https://9gag.com/gag/a41G69w?ref=android

Fuxxo napísal:Dobre ze vravis, lebo som sa tiez chcel ulakomit, ked som videl cenu, ale vravim, si ze si to necham rozlezat v hlave a kaslat na to.kupil som si gta 4, ze po RDR si to prejdem, lebo nikdy som to nepresiel cele :-O a bolo to za 6€ na rockstar store.. ale vydrzalo mi to 2 hodiny max, ...

spekillant napísal:Sector.sk
Cheeki breeki, Stalker neprekvapivo odložený na december. Ďalší nedorobok na ceste, nech sa na to radšej vyjebu
 Ale odklada sa uz 25 rokov takze..
 Ale odklada sa uz 25 rokov takze.. 
											spekillant napísal:Dali mi cas zohnat ntbSector.sk
Cheeki breeki, Stalker neprekvapivo odložený na december. Ďalší nedorobok na ceste, nech sa na to radšej vyjebu

Povodny STALKER bol vraj tiez bugfest (mne sa nestalo a to som to hral "nove" vtedy) a dali to do poradku.. To je aj tak hra, ku ktorej ista drevenost a nejaky bug proste patri, som zvedavy ake to bude, pretoze STALKER na styl CP2077, CoD alebo Falloutu nebude STALKER. Co mi pripomina, ze na steame ci kerej je to asi za 9€, treba tie praised mody skusit, osviezit cheeki breeki v damke suka.
 Povodny STALKER bol vraj tiez bugfest (mne sa nestalo a to som to hral "nove" vtedy) a dali to do poradku.. To je aj tak hra, ku ktorej ista drevenost a nejaky bug proste patri, som zvedavy ake to bude, pretoze STALKER na styl CP2077, CoD alebo Falloutu nebude STALKER. Co mi pripomina, ze na steame ci kerej je to asi za 9€, treba tie praised mody skusit, osviezit cheeki breeki v damke suka.