cicka bude asi iny problem, na Exx pokial viem, nikdy som to nerobil tak sa mozem mylit, treba mat zapojeny aj icom B a s tym moze mat next problem.
ja som pisal o probleme, ked sa nedal nextom programovat NBT, KOMBI, KAFAS2 , tie veci co su na optike, pokial bol pripojeny napriamo s notebookom. neoveroval som si to, ja mam v garazi domacu siet s internetom, takze enet aj icom som mal vzdy pripojeny do sietovej krabicky a fungovalo mi na F vsetko bez problemov.
ci by to nefungovalo pri prepojeni napriamo som neskusal, ani nebudem, naco si robit problemy kde nie su ? :)
len som uz dlho nevidel ziadnu zmienku o probleme NEXT vs. CIC , tak som predpokladal ze to bolo poriesene. a kedze mate skusenosti ze to nefunguje, tak to mozete nabuduce skust switch metodov, prinajhorsom to spravi to iste a nepojde, alebo to bude nejake kuzlo a bude hrat

co sa tyka prvej generacie icom, tak s tym by som zas nesuhlasil uplne na 100%, lebo sice elektronicky mozu byt dobre, ale odchadzaju na tom klbe, takze pri castom pouzivani dlho nevydrzali.