... všetko o BMW ...
smokeweedeveryday napísal:Inak ja som bol pred dakymi 2 mesiacmi na diagnostike a tam vypísalo niečo s vodnym ventíllmi, skúšal som aj zapnúť klímu ale aj tak to na okno fúka iba horúci vzduch![]()
cdrritchey napísal:Caute,písal som už v roku 2016 že mám problém s tým teplom na nohy a okno v lete, stále sa to nikomu nepodarilo nijako odstrániť ?
cdrritchey napísal:IHKA sa koduje, takze ak len tak prehodis z ineho vozidla tak nemusi to fungovat plnohodnotne. Nejaku IHKA tu aj mam, to mas facelift alebo predface?Vodné ventily som vymenil,nepomohlo … takze už teda len jednotka IHKA. Dobre vyskúšam …
cdrritchey napísal:Áno. Ten panel klímy je zároveň aj riadiaca jednotka, čiže IHKA.Facelift , ihka, to je vlastne cely ten panel kde je ovládanie klímy?
Vinco 86 napísal:aky elektromagneticky ventil? Dvojity ventil kurenia? Defaultne je ten ventil otvoreny, cize ak by nanho neslo ziadne napatie, tak auto bude kurit vkuse praveze, lebo bude do kurenia stale pustat horucu kvapalinu. Tym ze sa nanho privedie napatie (na jednu alebo druhu stranu), ventil sa zavrie a vypne pritok horucej kvapaliny, pripadne v urcitej frekvencii otvara-zatvara a reguluje tym prietok. Cize napatie by si na nom mal mat (moze byt prerusovane ako pisem) ak nastavis topenie resp klimu na najnizsiu hodnotu, teda 16 resp chladenie das na maximum. Vtedy by sa mali tie ventily zavriet. Cize zosumarizovane, nemas problem s ventilmi ak ti auto nekuri......Čaute mam podobný problém s kúrením vymenil som ten elektromagneticky ventil a nič. Stále netopi. Hlavný termostat nový. Tak isto aj na EGR. Diagnostika neukazuje žiadnu chybu. Ale no spine čo ide na ten el.mag.ventil. nieje žiaden prud.