... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
boborjelotor napísal:nie je nahodou v ciernej matnej folii?
boborjelotor napísal:no, ja nemám čo skrývať pred kontrolami...musel som, niekto, dobre vieme kto, mi poslal kontrolu...
boborjelotor napísal:Butthurt si tu jedine ty :) Aky mam ja mat dovod byt butthurt z toho ze si TY kupil megbuk s 256GB ? To teba zaplavi rage ked ta clovek podpichne tak jak ked jeden zahailuje v Harlemepablo, tvoj butthurt 256gb nebude sposobeny len tym, ze sa tam v skutocnosti zmesti 3x viac dat ako si ty podla svojej ackovej matematiky myslis?
boborjelotor napísal:citam to po tebe ale dava mi ten opustak zmysel asi ako ked niekto len v ragi trieska do klavesnicebutthurt je ten, co by bez pabla aj zabudol o nejakom 256gb ssd, a nie ten co to dokola vytahuje lebo v zivote si neuzna svoju chybu, ako napr. ked vyratava statistiku havarijneho poistenia a ked sa zisti, ze je diletant, ktory nevie precitat jednu tabulku ale pochvali sa Ackom z matematiky, tak nedokaze ani len povedat "moja chyba, zle som si precital zdroj", ale vzapati ide do ineho vlakna cringovat na nieco ine, minuly tyzden ci kedy si mal 4x "nechcem sa hadat..ale" momenty, kedy si 4x nemal pravdu, ale rovnaky modus operandi, ideme na druhu temu cringovat :). ked chces podpichovat, tak to rob aspon ako doktor, ten dnes dal dve paradne, kde vidno, ze ked vybere hlavu z piesku a neopusta sa tak mu to ide, ty si sa len priplizil a len tak odzadu ako male decko zacringoval bez dovodu :), choj si uvarit 10 eurovu ryzu k tomu 2 eurovemu kuriatku