... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
pepo286 napísal:raz mi kamos vysvetloval (robil s tym) ze jedna vec je samotne vyhrievacie zariadenie .. a druha ovladanie .. ze su rozne druhy ovladania manualne/casove/dialkove a tusim aj GSM cez mobil ..
a tiez mi vravel ze niektore auta (aj BMW) to maju namontovane od vyroby ... ale je to tam vlastne na nic kym si nedokupis ovldanie .. ze to tam je len koli tomu ze ked sa 'sklada' auto tak je to tam jednoduchsie zamontovat .. a potom sa dohodi len ovladanie ak niekto chce .. a ak nechce ... tak tam vozi kus zeleza :)
dufam ze si to pamatam dobre, bo ked sme sa bavili nebol som najtriezvejsi :)
takze sa asi radsej skoc opytat do webasta ..
BlackMW napísal:to webasto stoji ca 80 litrov, taku nezistnu pomoc spoluobcanom by bmw nerobilo..
aspon urcite nerobilo pri E36..
mathejko napísal:webasto je tam ako koli rychlejsiemu zohriatiu motora v zime, kto ho tam nema, tak ma elektricky predhrievac. zapina sa automaticky pod 7°C, teda ak je funkcne. da sa doobjednat/dorobit dialkove ovladanie a potom uz bude fungovat ako "klasicke" pridavne kurenie. akurat ze to dialkove stoji 16000penazi....
mathejko napísal:webasto je tam ako koli rychlejsiemu zohriatiu motora v zime, kto ho tam nema, tak ma elektricky predhrievac. zapina sa automaticky pod 7°C, teda ak je funkcne. da sa doobjednat/dorobit dialkove ovladanie a potom uz bude fungovat ako "klasicke" pridavne kurenie. akurat ze to dialkove stoji 16000penazi....