... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
undy napísal:Ani ta nejdem prevychovat v tvojom vyjadrovaní, len ti poradím - pokiaľ ta niekto nepozná, bude si o tebe názor tvoriť podľa toho, ako sa prezentujes. A to môže byť škoda - pre teba, inak šikovného.
undy napísal:no nepokazme si to :)No offense-to, že máš úver nijako nedokazuje, že platíš dane, je to ako s výberom z bankomatu.. Nie som včerajší, viem, ako fungujes/fungoval si a nielen ty a už som to niekde písal - ak si šikovný, treba z toho vyťažiť.
Ani ta nejdem prevychovat v tvojom vyjadrovaní, len ti poradím - pokiaľ ta niekto nepozná, bude si o tebe názor tvoriť podľa toho, ako sa prezentujes. A to môže byť škoda - pre teba, inak šikovného.
A nie, neplacem. Nepokazme si to:)
boborjelotor napísal:Čo mu mám zazdielat, pokiaľ viem, nie je tajomstvo, ako sa to robí, všade mu istotne poradia. Ja sa už do neho rýpať nejdem, povedali sme si koniec.no nepokazme si to :)
noze zazdielaj teda so starym nejaky MUDrost o tom ako ma podnikat, tak nejak poctivo, a zaroven nejaku lekciu financnej gramotnosti.
undy napísal:Pozor, opatrne, tu už zachadzas daleko. Ak máš nejaké pochybnosti, nechaj to na institucie, ktoré sú kompetentné. Inak to radšej vymaž.