... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ice.blade napísal:ano kvalita vypracovania je na spickovej urovni a dizajn je tak isto spickovy, funkcny a minimalisticky.kvalita vypracovania a kvalita dizajnu? neviem ci je tomu tak, v dnesnej dobe sa neda ocakavat nic a to ze si niekto spravi taky pocit ked za to da neumerne vela penazi prosim
a je fakt ze ked je clovek na nie nieco zvyknuty, vie v tom robit a robi mu to radost tak si za tym bude stat ajked by to bola najvacsia kktina na svete
TT-SIMIK napísal:dobre napisane.. ja som tu tiez dal to bmw ako priklad viackrat, ale neujalo sa to moc, ved sme na bmwklubeHold tak ako si mi kupujeme BMW,pretoze sme fanuskovia,dobre sa v nich jazdi,vyzeraju ok,kvalita uz nieje to co byvala ale aj tak su ludia co si proste to bmw kupia... Tak isto je to z fonom,bookom....Niekto na apple neda dopustit a niekto ho hejtuje.....Druha strana veci je ze ak naozaj niekto urobi zamerne nejaky pruser aby sa to pojebalo v tom macu napr tak to je nieco ine. Ale firmy ako apple a bmw su neznicitelne ani svojimi fajlami ktore urobia a ludia si ich budu aj tak kupovat....Je to druh zivotneho stylu a urciteho pouzivatelskeho komfortu a prestize....
ice.blade napísal:Toto je dobre napisane.. Vacsina to urcite nekupuje preto, ze je to v niecom lepsie ako samsung. Vacsina su insta/tiktok prazdne hlavy ktore o nejakych detailnych specifikaciach ani len netusia. Proste sa chcu zviest na tom kulte znacky, ze si akoze majetny. K tomu klucenka a penazenka bmw M lifestyle v kaviarni na stole a ego strieka 10m daleko. Poserte sa zo mna.nikdy ma neprestane udivovat ta hrdost majtelov veci tohto zivotneho stylu ako vsetko potrebuju krvopotne obhajovat
ALAS napísal:vyskusam. Matne si spominam ze som sa s tym hral hocijako, a furt to robilo.Ten fenomen som mal na browseri ktory pouzivam, tiez ma to dost sralo, a po dlhom case som prisiel na to, ze v menu ma zaskrtnutu moznost smooth scrolling, ked som to vypol tak to prestalo.
To nieje ani tak mysou ale softwarom daneho programu alebo drivermi, pokial viem, tak Logitech ma pre niektore mysky na to rychle scrolovanie extra driver, resp. niekedy maval.