... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
starynovy napísal:Jeden nemenovany panko z hornej oravy. Nechcem menovat aby som mu nahodou nekrivdil pretoze na 100% to povedat nemozem. Len mi ta cela zhoda nahod akosi nesedi.Preto sa pytam kto, rozmohl se nam tady takovy nesvar. Kokotkovia so "stolicami" z alibaby co zavadzaju ludi, vraj repasuju, testuju.. Ha. Ha. Je toho plny FB uz. Inde nez do autorizovaneho BOSCH diesel servisu by som to nedaval, siet sa da vygooglit.
TT-SIMIK napísal:No krasne, a prichadzame na kamen urazu. Cize vsetky N57D30A mali piezo vstreky? Cize aj moja 2011?No a odkedy ma piezovstrek magnet sa ho opytaj ojebavaca FBukoveho🤪🤪🤪
starynovy napísal:Aj mechanik mi tvrdi ze su tam elektromagnety, tak preto sa pytam ci vsetky mali piezo, alebo sa davali aj aj. Na foto je odfoteny jeden z mojich vstrekov, neviem ci to je poznat aj podla vrchu ale skuste pozriet.No to pozor, nie vsetky su piezo. Tak ako N47.
starynovy napísal:Mal som ho von, jemne piliny tam pod lupou bolo vidno ale cakal by som nieco horsie. Rampu som dal celu do ultrazvuku vycistit, dokonca aj ten ventil zachranil ale povedal ze uz neotvara tak ako by mal tak som objednal novy. Tak uz len pockam na diely, poskladame a dufam ze uz bude pokojStastie v nestasti.. Za chvilu by ten nataveny piest znicil vybrus alebo by sa to casom zadrelo na loziskach ako ma v oblube. Vyber DRV ventil z railu ako vyzera, tam uvidis vsetky piliny.
peto20120 napísal:Auto doviezol kamarat z nemecka ked malo 100tis a od 100tis tam nikdy longlife interval nebol. Vzdy po 15tis. sa olej menil. A toto su hlavne loziska na kluke, ojnicnym nic nie je ale idu sa vymenit aj tie.Auto zrejme dlho jazdilo na longlife intervaloch,z toho by som usudil tie poskodene salky na ojniciach,stym maju problem aj ine auta,ten karbon to proste vydre
peto20120 napísal:Netaraj, ked nevies. Tieto motory sa casom zadru aj keď budes olej menit kazdy den. A ide to prave od kluky, proste zase bmv genius design. U vacsiny sa logicky zadiera vysoko namáhané ojnicne lozisko. Tu hlavne.Auto zrejme dlho jazdilo na longlife intervaloch,z toho by som usudil tie poskodene salky na ojniciach,stym maju problem aj ine auta,ten karbon to proste vydre