... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pyranes napísal:Ak je to tvoje prve odberne miesto, tak sa kludne nahlas a oni poslu pozdrav, ze od nejakeho datumu ti to budu uctovat. Ci budu chciet doplatit aj spetne tazko povedat, u mna nechceli. Popravde ja som sa ani nenahlasil a po cca 2 rokoch na mna prisli, tak ma len informovali, ze od mexiaca x mi to budu uctovat. Potom som po nejakom case OM zrusil, informoval ich o tom a az vtedy mi poslali, ze chcu doplatit spetne co mi neuctovali. Ziadnu pokutu som ale neplatil. Ono je to take kadejake - na niekoho neprisli doteraz, niekomu poslali pokutu, asi ako sa kto vyspi. Hlavne vela zacali zistovat v case, ked plgr.Granko kapitan zacal o tom bluznit ako si zela aby malo RTVS krajsiu budovu a tak a ze treba zdvihnut koncesie. Vtedy som to aktivne poriesil aj ja. Ak chces trochu adrenalinu a mas k tomu postoj - vsak nech si zistuju sami, tak to nechaj tak. Ked by ta kvoli tomu hryzlo svedomie, tak sa nahlas cim skor nech mas taku trivialnost z krku.chalani inak poradte mi, pred 2 rokmi som si kupil byt. Nebývam tam, ale je komplet prerobený a zariadený, je tam tv, internet, rádio atď.
Ako to je s koncesionárskymi poplatkami? Asi by som sa mal nahlásiť nie? Známemu prišla 560e pokuta, čo aj tak nechápem nakoľko je premlčacia doba...
Ja som pôvodne myslel, že takéto niečo už niekde zahrnuté, moja hlúposť.. ale tak zas nič také strašné sa nedeje..
Riešili ste to niekto ?
Davidbmw525de39 napísal:Tak mu daj najest...musi postat vihladnut a tak nanstartuje bez problemu