... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666

Uz zacinam chapat preco kazda druha nehoda je BMW
 Uz zacinam chapat preco kazda druha nehoda je BMW  Mam z teba pocit za sa riadis sloganon "kratky ale tenky". Myslim ze sme celkom odbocili od temy zalozte novy thread, napr. ze bmw memes a tam mozme postovat taketo primitivzmi. Mozme sa dojebavat radsej tam ako v diskusii o oleji
 Mam z teba pocit za sa riadis sloganon "kratky ale tenky". Myslim ze sme celkom odbocili od temy zalozte novy thread, napr. ze bmw memes a tam mozme postovat taketo primitivzmi. Mozme sa dojebavat radsej tam ako v diskusii o oleji  Alebo zalozim ja len dnes uz nestiham mama namna krici uz ze jej treba pomoct.
 Alebo zalozim ja len dnes uz nestiham mama namna krici uz ze jej treba pomoct.starynovy napísal:Vsak ale nikomu nic neradim. Tam na prvej strane som zajebal, ze to stiahne 100k zivotnosti z toho vraku hrkotajuceho. A ty, naivny blbecek hned nateseny. Potom veris, ze vymena oleja je citit lebo racing olej nano. Tak co s takym, co zozere aj taku ocividnu blbost. Ale s takou nazorovou kreDEBILITOU skoda citat.
Neviem ci je vacsi ale mam odbocky vsade, do pivnice, kolne, zahrady.. A uz rok tam su robotnici.

undy napísal:Sak ty doma, nie?Je tu niekto, kto môže chodiť po kruhaci v protismere?