... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

LuckyLuke
Autor témy
Auto: e61
Kraj: Trenčiansky

pripojenie telefonu CCC - volanie

Utorok, 13. Októbra 2020, 17:12

Caute, chcel by som vediet ci sa niekto s niecim podobnym stretol. Kupil som si novy telefon (konkretne Xiaomi redmi note 9pro) a mam problem so sprarovanim v aute. Pri parovani sa mi telefon pripoji k autu, ale nedokaze udrzat aktivne bluetooth spojenie. So starym som nemal problem (Xiaomi mi A2). Bluetooth maju oba rovnaky podla gsmarena.com. Mal niekto niekedy podobny problem ?

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: pripojenie telefonu CCC - volanie

Utorok, 13. Októbra 2020, 17:21

Moc novy telefon, moc stare auto. Zmier sa s tym.

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor

Utorok, 13. Októbra 2020, 17:46

nuz len na mi a2 si mal android one, ktory spravne rozoznal, ze v aute nemas a2dp a tlacil to cez sajzovu kvalitu v hfp mode. Co sice nechapem, ako ti nevadilo pocuvat hudbu cez hfp, ale to nie je predmetom diskusie. schessemi note 9 pro nema android one ale druhy najhorsi skin androidu na svete hned po huawei, takze sa musis pozriet, ci priamo v nastaveniach bluetooth ked si pripojeny k autu tak mozes prepnut a2dp na hfp, pripadne povypinat nejake bazmekove "hd audio" options ktore tam mozno su, a ako poslednu moznost odomknut developer settings a skusit rucne znizit nastavenia bluetooth, jednak mozno snazi xiaomi tlacit avrcp 1.5, google stale pouziva 1.4 ale ini vyrobcovia uz obcas tlacia 1.5, mozno nie je problem v profile zvuku ale parovania s autom/ovladanim, ak tam uvidis "turn off a2dp hw offload" aebo tak nejak, tak to skus vypnut, pripadne znizit bitrate alebo co, co tam uvidis ohladom bluetooth skus pomenit.

LuckyLuke
Autor témy
Auto: e61

Utorok, 13. Októbra 2020, 18:01

parada, dik za tip. vobec ma nenapadlo ist do vyvojarskych nastaveni. skusim sa s tym pohrat. O pocuvanie hudby mi vobec nejde to som ani nepouzival, jedna sa len o handsfree telefonovanie pri jazde. Ked chcem cosi pocuvat z telefonu, su to akurat tak podcasty a to mam pripojene kablom cez aux.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných