Tak sna ten hydromenič ti niečo vydrží .
Podobné tiež plánujem z e38, už ju mám dva roky a som spokojný dá sa povedať zo všetkým čo k tomu patrí, motor ,farba auta ,výbava ,paráda auto ktoré robí radosť a sem tam starosť nič hrozné . Najbližších 10 rokov auto nebudem predávať tým som si 100% istý .
Podrobností o prevodovke 5hp24 od roku 1997 do 2001 spresním , áno sú kompatibilné až na pár veci ,vždy musíš použiť svoj hydromenič práve kvôli motoru ,prevodovky majú dve odlišné výstupne hriadele pretože sú dva rozmery hardy spojky . výstupnú hriadeľ nie je problém prehodiť teda vždy použiješ tu tvoju ktorú máš práve nahodenú .
Napríklad Riadiaca jednotka prevodovky vždy zostáva ta ktorú máš bez ohľadu na rok výroby ,jediný postreh ktorý som si všimol je že pri verzii M šport je potrebne vždy hľadať takú istú RJ ,Teda M šport originál od BMW 740í 210kw. Ohľadne mechatroniky z odstupom času dopíšem ako to vlastne je ale na 99% sú všetky kompatibilné . Momentálne mám auto v oprave ,práve sa rieši prevodovka takže za pár dni budem presne vedieť čo a ako ,ohľadne elektriky . Mechanická časť je 100% kompatibilná až na výstupnú hriadeľ .