... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
eko.fresh napísal:4.1 l328 cabrio ? Este povedz ze mal automat a umrem
Peped napísal:S tds je problem ist pod 6 a nie že s 2.0i že 4.1![]()
![]()
, ja neverím ani tým 6.1. Inak može byt akurát tým sposobom ist 60 na tempomate s miernučkým brehom a hned ekonomer ukazuje 3-4l, ale to sem neplette.
To mi kamoš tiež dnes chcel nahovorit že na cliu 1.5 dci má 3.5 spotrebu
BMino napísal:pri 80-90 mimo mesto 6l sa da
dokonce mi znamej co ma e36 M3 3,0usa coupe a e36 328 cabrio a jednou kdyz mu dochazel benzin s tou 328 tak musel jet dost zajimavym zpusobem aby dojel benzince, je pravda ze i dost po dalnici a okreskach, ale mel 4,1 prumernouto me fakt rozsekal, to sem v zivote nevidel
Killca napísal:me je to celkem jedno, jen popisuju, co sem videl a vy se s tim muzete vyporadat, jak uznate za vhodne, ale dokud to clovek nezkusi, nemel by o tom mluvit tak presvedcene a odmitave
Killca napísal:no m52 motory jsou na spotrebu dost slusny, opravdu se zvlada jezdit za dost nizsky spotreby, ale chce to fakt chladnou hlavu, proc mysis ze moje iso jezdi za 11 furt
dokonce mi znamej co ma e36 M3 3,0usa coupe a e36 328 cabrio a jednou kdyz mu dochazel benzin s tou 328 tak musel jet dost zajimavym zpusobem aby dojel benzince, je pravda ze i dost po dalnici a okreskach, ale mel 4,1 prumernouto me fakt rozsekal, to sem v zivote nevidel