Piatok, 20. Marca 2020, 13:12
ten herec, co daboval a podla ktoreho namodelovali Trevora vyzera byt taky mierny Trevor aj IRL, skoro kazda mala scena co vidim v serialoch hra nejakeho uchyla alebo vraha :).
aj nejake rozhovory s nim na comic conoch su vzdy trochu...extra.
tych switch scen je mrte, ja som to tiez nedavno len na jutube nasiel skompilovane, dokopy ich je vyse hodiny, ja prave nie osm velky switcher v tomto, a vacsinu casu hravam za Franklina, lebo ma najlepisu special ability, a u Trevora ma sere, ze skoro po kazdom switchi je v trenkach osranych, a furt ho musim obliekat/prebalovat jak male decko ked sa nechcem divat na holeho tajtrlika.
tu final epsilon misiu som ja vacsinou riesil tak, ze som vosiel do tunela co usti na malibu beach ak sa mi nechcelo strielat.
az teraz pri poslednom hrani som zistil, ze uz je v online boli/su aj jetpacky, a tie lietajuce motorky, ktore sa daju upgradnut aj s raketometmi, aj tie male rogala motorizovane su fajn, toto ma sere, ze ten single player od 2013 jednoducho nechytili, ani jednou misiu, ziaden update, nic. Mozes si kupit vsetky kina, divadla a golfovy klub a skoncil si. By to nebolo az tolko prace otvorit aspon nejake interiery aj v single playeri, jachtu, alebo aspon pridat vozidla z onlinu do singlu.
ano, trainerom si mozes spawnut mapy z onlinu, auta, vsetko, ale to najpodstatnejsie aj tak chyba - heist misie. A ja by som ten online hral, keby tam doteraz nebol mega problem s cheatermi, a ak teraz uz vedia aspon identifikovat cheaty, prakticky neurobili nic s milionom hracov, co si nalevelovali postavy na max, nakotili si miliardy dolarov a doteraz behaju po mapach.