... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:Čo teraz so mnou, ako ma potrestať ?dost slaby pokus.
andrejka sme tu spicovali ako jeho nevolici, tak aj par jeho volicov, uz minuly tyzden. nedavas pozor. ale to vieme :)
boborjelotor napísal:a ked sa zduje este viac, tak pukne ked mu zoberu v pondelok aj ochranku a sofera.
pablohablo napísal:kkt toto je na platinoveho bludistaka davno ma takto nerozsekalomyslim ze to skor ona nakazila to sedatko
undy napísal:Vo vsetkej ucte - toto je hodne slaba argumentacia. Povedat, ze on je "len sekundarny lekar a Krcmery ma prax". To je take mlatenie prazdnej slamy a robenie ramien, ze sak ked je niekto starsi, ci sksuenejsi musi danej veci automaticky rozumiet viac. Well, not...Vomack: prečítal som si toho chalana teraz až. Akože číta sa to zaujímavo, má tam i nejaké argumenty. Ale ad1. je to sekundárny lekár, tj. mohol práve skončiť školu, o praxi vie veľké nič, sedením pri PC ju nezíska. Ak chcel zaujať, nie je problém nájsť si vhodné info a zverejniť ich. Takže aj jeho závery beriem trochu s rezervou, tak, ako i Krčméryho. Ale ad2.- v jeho prospech hovorí trochu lepšie vzdelanie/ predsa nemôžeš porovnávať profesora so sekundárnym lekárom/ a hlavne jeho prax. Vždy hovorím, treba sa na väčšinu informácií pozrieť trochu s nadhľadom a rozhľadom, pri počítači sa dajú analyzovať mnohé iné veci, toto ale nie. Môžeš mať krásne štúdie, super grafy a čísla s predpoveďami ale v praxi je to trochu inak. To aj profesor hovoril o.i.- ak sa nič podstatné vo vývoji nezmení.
voMacK napísal:Ano, tie linky som pozeral skoro všetky. Nemusím ti ale snáď pripomínať, ako sa získavajú štúdie, napríklad farmafirmy ako sa starajú o štúdie k svojim prípravkom...Nechcem, aby to tu skĺzlo do debaty, kto má pravdu a kto je múdrejší, to nie určite. Ale ak by ťa mal napr. operovať sekundárny lekár alebo profesor?? Čo samozrejme sekundárny lekár ani nemôže práve pre vzdelanie a prax.Vo vsetkej ucte - toto je hodne slaba argumentacia. Povedat, ze on je "len sekundarny lekar a Krcmery ma prax". To je take mlatenie prazdnej slamy a robenie ramien, ze sak ked je niekto starsi, ci sksuenejsi musi danej veci automaticky rozumiet viac. Well, not...
Ten sekundarny lekar zozbieral celkom slusne data. Povedat, ze studie a prax su dve rozdielne veci je uz taka ceresnicka na torte. Pozeral si o co sa ten chalan opiera? Dufam, ze ano, lebo pastnut sem tie linky som musel rucne po jednej..
undy napísal:killo: nechápem aká je v tom súvislosť. Ak som to dobre pochopil, mal som kúpiť to auto nové a dať o 30% viac? Práve kvôli tomu, že malo byť ešte rok a pol v záruke som ho kúpil. A vážne sa na to mám vysrať a nechať tú záruku tak a netrvať na nej? Kvôli tomu, že mám : " haciendu ako narkobarón"...? toto som nepobral zasa ja. Jedno, alebo päťťisíc alebo milión EUR je pre mňa to isté čo i pre Teba a pre hocikoho iného. Čísla som písal slovom preto, aby som sa nepomýlil v počte núl nakoľko si nepamätám presne, či som si večer vybral šošovky, tak som si dnes nasadil po dva kusy aj napriek tomu, že ich už pár rokov nenosím. Dúfam, že po tomto všetkom ma už konečne zoberiete do bandy a nebudete sa mi už nikdy vysmievať. Každá vaša poznámka ma vždy rovnako pichne pri srdci, veľmi pekne Vás prosím, ušetrite ma Vašich poznámok, ničí mi to v poslednom čase život, manželstvo, chuť do jedla a aj mačka mi kvôli Vám utiekla.