... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Štvrtok, 19. Marca 2020, 21:36

a ked sa zduje este viac, tak pukne ked mu zoberu v pondelok aj ochranku a sofera.

chup44
Auto: Nikdy v živote BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 19. Marca 2020, 21:38

boborjelotor napísal:
dost slaby pokus.
andrejka sme tu spicovali ako jeho nevolici, tak aj par jeho volicov, uz minuly tyzden. nedavas pozor. ale to vieme :)
Čo teraz so mnou, ako ma potrestať ? :D

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 19. Marca 2020, 22:43

len zas nezacni fnukat jak zvyknes
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

mexican
Auto: modré géčko

Piatok, 20. Marca 2020, 00:07

boborjelotor napísal:
a ked sa zduje este viac, tak pukne ked mu zoberu v pondelok aj ochranku a sofera.

Schválne som zvedavý či sa nový minister vnútra dopátra (ideálne odkomunikuje na verejnosť) k tým dôvodom a ich opodstatneniu, kvôli ktorým ochranku mal tak dlho.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Piatok, 20. Marca 2020, 00:57

pablohablo napísal:
myslim ze to skor ona nakazila to sedatko
kkt toto je na platinoveho bludistaka :D :D :D :D davno ma takto nerozsekalo :D :D :D

Ku Kiskatyuze - bobor to tu prognozoval, ze sa na to planuje vysrat skor ci neskor. Nakoniec to bolo skor. Ano trosku blbe takto sa vysrat na volicov, na druhu stranu lepsie nez keby tam mal kysnut a nic nerobit. Na tretiu stranu - nechapem myslienkovy pochod co ho viedlo k tejto rosade, nemusel zakladat stranu, do parlamentu by sa dostali PS a bolo by to viacmenej ok....

Inak undy podla mna fakt trolluje, proste nemozes mat haciendu jak narkobaron a potom sa natahovat o nejaky mrtvy jaguar kvoli zaruke, ktora ti skonci o pol roka skor :D to som nepobral :D

A ta najzasadnejsia otazka - kde je ///MPower? Podpisal s alzou zmluvu o mlcanlivosti, ze nemoze ani na bmwklub chodit?
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Piatok, 20. Marca 2020, 06:06

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 08:46, upravené celkom 1 krát.

undy
Auto: Xxxxxx

Piatok, 20. Marca 2020, 07:37

Dosť sa tu už popísalo ohľadom zverejňovania súkromných info, ohľadom anonymity nickov, trollovaní atď. Tak Vám navrhujem, napíšte sem svoje mená, adresy, telefónne čísla, aby sme navzájom vedeli lepšie komunikovať..Mnohým to ušetrí čas a námahu zisťovať si to iným spôsobom.

tom6667
Kraj: Bratislavský

Piatok, 20. Marca 2020, 08:12

Nechce sa mi veriť že po tom všetkom čo bradavičnaty spravil za tie roky a ako sa prejavoval hlavne posledný rok ho môže byt niekomu ešte ľúto....jedine nejaký zvrátený Štokholmský syndróm ...toto by som dokázal so všetkými prizmurenymi očami pochopiť na krátky moment v prípade minerálky ale Ficot je čistý sociopat s nulovou sebareflexiou...úplne rovnaký scenár ako meciar, ochotný klamať do oči do konca života, pravdu by vyklopil jedine keby mu nechty trhali a zapichovali by mu ich do testies po jednom

undy

Piatok, 20. Marca 2020, 08:36

Vomack: prečítal som si toho chalana teraz až. Akože číta sa to zaujímavo, má tam i nejaké argumenty. Ale ad1. je to sekundárny lekár, tj. mohol práve skončiť školu, o praxi vie veľké nič, sedením pri PC ju nezíska. Ak chcel zaujať, nie je problém nájsť si vhodné info a zverejniť ich. Takže aj jeho závery beriem trochu s rezervou, tak, ako i Krčméryho. Ale ad2.- v jeho prospech hovorí trochu lepšie vzdelanie/ predsa nemôžeš porovnávať profesora so sekundárnym lekárom/ a hlavne jeho prax. Vždy hovorím, treba sa na väčšinu informácií pozrieť trochu s nadhľadom a rozhľadom, pri počítači sa dajú analyzovať mnohé iné veci, toto ale nie. Môžeš mať krásne štúdie, super grafy a čísla s predpoveďami ale v praxi je to trochu inak. To aj profesor hovoril o.i.- ak sa nič podstatné vo vývoji nezmení.

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Piatok, 20. Marca 2020, 08:52

undy napísal:
Vomack: prečítal som si toho chalana teraz až. Akože číta sa to zaujímavo, má tam i nejaké argumenty. Ale ad1. je to sekundárny lekár, tj. mohol práve skončiť školu, o praxi vie veľké nič, sedením pri PC ju nezíska. Ak chcel zaujať, nie je problém nájsť si vhodné info a zverejniť ich. Takže aj jeho závery beriem trochu s rezervou, tak, ako i Krčméryho. Ale ad2.- v jeho prospech hovorí trochu lepšie vzdelanie/ predsa nemôžeš porovnávať profesora so sekundárnym lekárom/ a hlavne jeho prax. Vždy hovorím, treba sa na väčšinu informácií pozrieť trochu s nadhľadom a rozhľadom, pri počítači sa dajú analyzovať mnohé iné veci, toto ale nie. Môžeš mať krásne štúdie, super grafy a čísla s predpoveďami ale v praxi je to trochu inak. To aj profesor hovoril o.i.- ak sa nič podstatné vo vývoji nezmení.
Vo vsetkej ucte - toto je hodne slaba argumentacia. Povedat, ze on je "len sekundarny lekar a Krcmery ma prax". To je take mlatenie prazdnej slamy a robenie ramien, ze sak ked je niekto starsi, ci sksuenejsi musi danej veci automaticky rozumiet viac. Well, not...
Ten sekundarny lekar zozbieral celkom slusne data. Povedat, ze studie a prax su dve rozdielne veci je uz taka ceresnicka na torte. Pozeral si o co sa ten chalan opiera? Dufam, ze ano, lebo pastnut sem tie linky som musel rucne po jednej.. :D
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

undy

Piatok, 20. Marca 2020, 09:00

killo: nechápem aká je v tom súvislosť. Ak som to dobre pochopil, mal som kúpiť to auto nové a dať o 30% viac? Práve kvôli tomu, že malo byť ešte rok a pol v záruke som ho kúpil. A vážne sa na to mám vysrať a nechať tú záruku tak a netrvať na nej? Kvôli tomu, že mám : " haciendu ako narkobarón"...? toto som nepobral zasa ja. Jedno, alebo päťťisíc alebo milión EUR je pre mňa to isté čo i pre Teba a pre hocikoho iného. Čísla som písal slovom preto, aby som sa nepomýlil v počte núl nakoľko si nepamätám presne, či som si večer vybral šošovky, tak som si dnes nasadil po dva kusy aj napriek tomu, že ich už pár rokov nenosím. Dúfam, že po tomto všetkom ma už konečne zoberiete do bandy a nebudete sa mi už nikdy vysmievať. Každá vaša poznámka ma vždy rovnako pichne pri srdci, veľmi pekne Vás prosím, ušetrite ma Vašich poznámok, ničí mi to v poslednom čase život, manželstvo, chuť do jedla a aj mačka mi kvôli Vám utiekla.

undy

Piatok, 20. Marca 2020, 09:05

voMacK napísal:
Vo vsetkej ucte - toto je hodne slaba argumentacia. Povedat, ze on je "len sekundarny lekar a Krcmery ma prax". To je take mlatenie prazdnej slamy a robenie ramien, ze sak ked je niekto starsi, ci sksuenejsi musi danej veci automaticky rozumiet viac. Well, not...
Ten sekundarny lekar zozbieral celkom slusne data. Povedat, ze studie a prax su dve rozdielne veci je uz taka ceresnicka na torte. Pozeral si o co sa ten chalan opiera? Dufam, ze ano, lebo pastnut sem tie linky som musel rucne po jednej.. :D
Ano, tie linky som pozeral skoro všetky. Nemusím ti ale snáď pripomínať, ako sa získavajú štúdie, napríklad farmafirmy ako sa starajú o štúdie k svojim prípravkom...Nechcem, aby to tu skĺzlo do debaty, kto má pravdu a kto je múdrejší, to nie určite. Ale ak by ťa mal napr. operovať sekundárny lekár alebo profesor?? Čo samozrejme sekundárny lekár ani nemôže práve pre vzdelanie a prax.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Piatok, 20. Marca 2020, 09:07

🥺

undy

Piatok, 20. Marca 2020, 09:29

len tak náhodne ohľadom štúdií...https://www.cas.sk/clanok/959815/vsetko-je-to-podvod-lekar-z-wu-chanu-sokuje-pocty-pacientov-s-virusom-zmanipulovali/?AT=wgt.hp_hp-najcitanejsie-24.c.x...B.

kým niekto má záujem o malé čísla, iné firmy naopak o vysoké...

Fuxxo
Auto: M340i / E38 / E53
Kraj: Nitriansky

Piatok, 20. Marca 2020, 09:40

undy napísal:
killo: nechápem aká je v tom súvislosť. Ak som to dobre pochopil, mal som kúpiť to auto nové a dať o 30% viac? Práve kvôli tomu, že malo byť ešte rok a pol v záruke som ho kúpil. A vážne sa na to mám vysrať a nechať tú záruku tak a netrvať na nej? Kvôli tomu, že mám : " haciendu ako narkobarón"...? toto som nepobral zasa ja. Jedno, alebo päťťisíc alebo milión EUR je pre mňa to isté čo i pre Teba a pre hocikoho iného. Čísla som písal slovom preto, aby som sa nepomýlil v počte núl nakoľko si nepamätám presne, či som si večer vybral šošovky, tak som si dnes nasadil po dva kusy aj napriek tomu, že ich už pár rokov nenosím. Dúfam, že po tomto všetkom ma už konečne zoberiete do bandy a nebudete sa mi už nikdy vysmievať. Každá vaša poznámka ma vždy rovnako pichne pri srdci, veľmi pekne Vás prosím, ušetrite ma Vašich poznámok, ničí mi to v poslednom čase život, manželstvo, chuť do jedla a aj mačka mi kvôli Vám utiekla.

:-D :-D :thumbup:
poznamky budu furt, bez toho to na bmwklube nejde jednoducho, musis si vypracovat trochu imunitu :-D
Obrázok
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

G20 M340i 2020 275kW
E38 735i 1999 175kW
E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 142kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

Kto je prítomný