Štvrtok, 13. Februára 2020, 19:00
Dnes som dokoncil zadnu napravu tak pridavam zopar foto. Auto som este nezacal skladat, caka pod plachtou. Robili sme totiz este nejake upravy v garazi - zateplenie stropu, sadrokarton a osvetlenie. A trosku sa to pretiahlo.
Info k naprave: napravnica, ramena, stity a drziak dif. boli opieskovane a popraskovane. Na ramenach a diferaku uretanove silentbloky od Ireland Engineering, nastavitelny stabilizator tiez od IE. Napravnica bude uchytena cez origo gumenne silentbloky, ale su v nich vlozene urethanove vlozky. Tlmice bilstein sport, pruziny stage 1 od IE (minus 1,25 palca). Brzdy som zatial dal bubnove 230mm z 2002ky, rozmyslal som nad bubnami 250mm z 2002turbo, pripadne prerabka na kotuce, ale to uz je zmena s ktorou niesom uplne sotozneny, cas ukaze ci to bude potrebne. Diferak je tam povodny z 1502 4.11:1, bol ako novy (vnutri). Spravil som iba povrch, nove tesnenie a gufera. Casom mozno LSD, pripadne iny prevodovy pomer, uvidime. Poloosy boli ok, takze tiez iba kozmetika, lak, nove manzety, a dotlacil som vazelinu. Samorzrejme v nabojoch nove loziska, a vsetky skrutky a matice pozinkovane.
-
Prílohy
-

-

-

-

-

-

-

-