Ahojte,
keďže sa neúspešne snažím už viac ako mesiac dostať akékoľvek rozumné info jednak od dealera na Slovensku, tak aj od zákazníckeho portálu v SK aj CZ, a nikde nič normálne, skúsim to ako poslednú možnosť teda tu.
13.12. mi prišla z výroby nová X1, všetko okej, akurát som ostal nemilo prekvapený, že mi auto neponúkalo možnosť spárovať si telefón cez Carplay. Pri objednávaní akejkoľvek doplnkovej výbavy nepadlo o Carplay ani slovo, a ani mi to nenapadlo riešiť, predpokladal som zjavne veľmi chybne, že keďže ide o nové auto, tak ten Carplay tam bude akosi defaultne. Nevadí. Začal googliť kde je problém a prečo keď je to nové auto a od decembra mal byť dokonca zrušený aj poplatok za Carplay to tam nemám a hlavne ak to tam nemám, tak akým spôsobom ho tam dostať.
Najprv som sa registroval na SK ConnectedDrive portál, no tam som toho moc nezistil keďže je de facto úplne prázdny. Slovenský zákaznícky support mi oznámil, že Carplay v aute nie je preto, pretože na SK Store nie je ponúkaný a mám sa registrovať na CZ. Požiadal som teda o odstránenie účtu na SK, zaregistroval som účet na CZ ConnectedDrive portál a podľa VIN pridal k účtu auto. ConnectedDrive appka v telefóne funguje bez problémov, všetky remote services fungujú bez problémov, avšak aj napriek tomu nemám možnosť pridať cez Store Carplay - "Tato služba pro Vaše BMW není k dispozici."CZ support mi oznámil, že v aute teda Carplay nemám a
pro jistotu zkontrolovali dostupnost služby i na stránkách bmw-connecteddrive.cz, kde opět vidíte nedostupnost. Duh. Nepovedali mi teda absolútne nič nové.
Tak teda -
Čo mám/môžem v aktuálnej situácii robiť? Fakt som zaseknutý s novým autom bez akejkoľvek možnosti tam ten Carplay dostať? Zoznam komplet výbavy nižšie.
Vopred vďaka za všetky rady.

- IMG_1030.JPG (141.84 KiB) 6788 zobrazení

- IMG_1031.JPG (150.03 KiB) 6788 zobrazení