... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Trickym napísal:Tak si vypočítaj rozdiel ceny minus rozdiel v spotrebe max 3 litre (a keby ste jazdili za sebou, tak je to max 2litre) plus servis na 530i maš každých 30000 km a nie 15000 ako majú 4 valce(dúfam, že sa nemýlim). A náklady budú narovnako. No ja možem porovnávať iba 2.0 6hrniec v 520iaT(´99) a 320i(´96) a rozdiel v nákladoch tam bol minimálny ak vôbec nejaký. A teda 3 by som kúpil možno iba žene a aj to iba keby neposlúchala. Samozrejme sa nebavíme o M3. Ale rovnaký rok, rovnaká výbava a 3-ky sú drahšie? Lebo si každý myslí, že 5 majú vysoké náklady na servis? Somarina. Ale to je o prioritách. Ale za rovnakú cenu by som nikdy nebral 3. A aby to nevyznelo, že Ta prehováram na 5, tak sa na tom iba odvez a pochopíš. Toť môj názor. Kludne ma kameňujte.
Martin46 napísal:Trickym napísal:Tak si vypočítaj rozdiel ceny minus rozdiel v spotrebe max 3 litre (a keby ste jazdili za sebou, tak je to max 2litre) plus servis na 530i maš každých 30000 km a nie 15000 ako majú 4 valce(dúfam, že sa nemýlim). A náklady budú narovnako. No ja možem porovnávať iba 2.0 6hrniec v 520iaT(´99) a 320i(´96) a rozdiel v nákladoch tam bol minimálny ak vôbec nejaký. A teda 3 by som kúpil možno iba žene a aj to iba keby neposlúchala. Samozrejme sa nebavíme o M3. Ale rovnaký rok, rovnaká výbava a 3-ky sú drahšie? Lebo si každý myslí, že 5 majú vysoké náklady na servis? Somarina. Ale to je o prioritách. Ale za rovnakú cenu by som nikdy nebral 3. A aby to nevyznelo, že Ta prehováram na 5, tak sa na tom iba odvez a pochopíš. Toť môj názor. Kludne ma kameňujte.
no vies niekto chce trojku niekto patku. Mne sa E39 nepaci, design ako vnutri tak aj vonkajsi. Podla mna sa to auto nezdarilo. Je to moj osobny nazor. E46 posobi ovela vyvazenejsim dojmom, designovo dokonale.
No a k tej kupe. 320i kupis tiez za velmi dobre ceny, len treba zavolat na inzeraty.
BAVORAK009 napísal:Tak ja mam zas opacny nazor podla mna e 39gut auta a aj 36 tie novsie su uz vesmirne lode