... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
filipbielik napísal:cenu si pametam velmi dobre - 800 evri, len fakturku neviem najst, tak netusim co to bol za kusokskoda, ze si nepamatas, o co islo, mozno by nam to pomohlo!ale ano chova sa to podobne, len mne v interieri ide vsetko okrem palubnej dosky a auto nestartuje... kolko ta vysla oprava?:D
starynovy napísal:To neviem ci teba ako zrejmeho laika krmia takymi kokotinami alebo sami nevedia. Nedava napatie?Ja osobne poviem zakaznikovi co s tym je, aj ked tomu nerozumie ale aspon potom netlmoci do sveta taketo blbosti. Ked to nebude CAS tak ho preplatia? Vratit nepojde.
Maroskoo napísal:@Maroskoo: spolocnu mame olympiadu chybovych hlasok a zapnute stierace a svetla, opak je vsak to, ze nefunguje vtedy starter a nenastartuje - ani nenabehnu budiky, iba niekedy... ale radio funguje.. aj panel klimatizacie... ale ked budiky nabehnu, nastartuje aj auto.. nevies si spomenut, co to bolo za hub?:DMaroskoo:sice ti to asi moc nepomoze, lebo si nepametam, co to bol za modul, ale mne robilo podobne:
-ked ostalo auto v noci vonku a mrzlo, tak po stlaceni starteru sice auto naskocilo hned, ale nefungovalo nic v interieri, vsetko tmave, zapalo stierace a svetla
-potom nastala olympiada chybovych hlasok
-ked som odpojil a pripojil bateriu, tak vsetko slapalo ako nove....do dalsieho mrazu :/
-v serfise mi nechali zmrznut auto v nocia ked to rano neslo to napojili na kabel a ukazalo nejaky hub nefunkcny
voMacK napísal:co ti na to poviem? mam dost.. dnes to budem cely den startovat, ak to bude startovat tak preto, ze je to zohriate... ak zajtra rano po celo nocnom stati nenastartuje, problem je bud dlhe stanie alebo zima (bolo -4 tuto noc)... ak to do piatku neopravia, budem si pytat €€€ naspat a zanesiem to niekomu spolahlivejsiemu - ja by som to spravil uz teraz, len problem bol ten, ze som s tym autom nevedel hybat...To musi byt teda popici servis, ked ti chybu neodstranili, vypytali 640ecka, ale ze pomoze ak natankujes doplna![]()
. CTJB, chod im to tam oplieskat o lebene.