... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
airbone napísal:chcel som napisat predimenzovane a pozri aku blbost napisemPreco by mali byt poddimenzovane?
eshop napísal:Vozim sa na tomto vozidle casto, na zakladnej verzii 190kW M Paket a musim povedat ze vykonovo je to uplne dostacujuce, preto som myslel ze hovoris o tom zeby ten motor bol nejako slaby. S tymi loziskami klukovky to moze byt pravda. Kamosovi kvoli tomu klakol motor, pri 290tkm, ale bolo to E71 225kW.chcel som napisat predimenzovane a pozri aku blbost napisem
Viem ze kazdy motor je individualny a zalezi od toho ako je na aute jazdene a starane, ale ci sa treba fakt tomuto motoru vyhybat pri najazde 150t.km
airbone napísal:Tie loziska klukovky sa tykaju aj E70 210KW? Mam to dat preventivne vymenit? Je to nakladne?S tymi loziskami klukovky to moze byt pravda. Kamosovi kvoli tomu klakol motor, pri 290tkm, ale bolo to E71 225kW.
sonjoe napísal:Malo veci mas co na nasich M57 treba riesit/menit preventivne vymenit? 😂Tie loziska klukovky sa tykaju aj E70 210KW? Mam to dat preventivne vymenit? Je to nakladne?
Dik :)
tomife napísal:Tak ak by mi kvoli tomu mal klaknut motor, tak bohuzial hej. Ja sa len postupne dozvedam, ktore su kriticke casti tohoto auta. Ked mi odislo xDrive, tak som len pocuval, jasneeee, xDrive vydrzi max 200t kmMalo veci mas co na nasich M57 treba riesit/menit preventivne vymenit? 😂
sonjoe napísal:hahah to hejTak ak by mi kvoli tomu mal klaknut motor, tak bohuzial hej. Ja sa len postupne dozvedam, ktore su kriticke casti tohoto auta. Ked mi odislo xDrive, tak som len pocuval, jasneeee, xDrive vydrzi max 200t kmTak teraz len trpnem co este
rozvody, xdrive, vstreky, dpf, srob na remenici, ukostrovaci kabel, klapky, podtlakove hadicky, to vsetko ma to auto za sebou za 240 000 km ak neratam este malickosti v interieri, vrzganie, nefunkcnost bedroveho nastavenia na soferovej komfortsitze, nefunkcnost dvoch 12V napajani, sporadicku funkcnost IBS kabla. Krasne spominam na e36, e46 a e91. Tam som len tankoval, menil olej a vodu v ostrekovaci
Ale co uz, ked chcem velke auto a uprednostnujem BMW 🤷🏼♂️