Nedeľa, 29. Septembra 2019, 16:54
Chcel by som sa opýtať, kde sa nachádza rj komfortného prístupu, teda bezkľúčového otvárania? Je v kufri pod kolesom? A je to nejaká z nich? viď obrázky? Ďakujem.
Riešim následovný problém, takže budem vďačný za každú radu. Keď auto stojí zamknuté, tak sa z ničoho nič ozve také cvaknutie pod kapotou, alebo kde a rozsvieti sa gombík na štartovanie auta. Po niekoľkých opakovaniach cca celý deň keď auto zamknuté stojí, mi nejde vôbec otvoriť bezkľúčovo a po otvorení kľúčom mi idrive vypíše, že baterka je vybitá a nasledne abs chyba a 4x4, čo bude dôsledkom skratu, alebo vybíjania baterky. Auto štartuje bez zaváhania a samozrejme kontrolky po pár metroch zhasnú a všetko zase o.k. až do ďalšieho uspania auta. Všimol som si, že to cvaknutie a následné zasvietenie štartovacieho gombíka sa dá vyvolať stlačením gombika na otvorenie skla na kufry a kufra samotného pri zamknutom aute. Pred časom som menil Rj otvárania kufra. Môže to spôsobovať aj ona? Že by nebola dobre nakódovaná? Pôjdem na diagnostiku, len som mimo republiku tak aspoň by som vyskúšal odpojiť rj či to bude robiť ďalej.
-
Prílohy
-

-

-

-