... všetko o BMW ...

Inac, ze meni znacky je podla mna normal. Ja menim auto priemerne po roku a pol a to ma aspon niecim oslovilo/zaujalo.. toto neoslovi absolutne nicim takze na tom nevidim vadu. Dufam, ze tie ciary na zamkovke nerobil on.
 Inac, ze meni znacky je podla mna normal. Ja menim auto priemerne po roku a pol a to ma aspon niecim oslovilo/zaujalo.. toto neoslovi absolutne nicim takze na tom nevidim vadu. Dufam, ze tie ciary na zamkovke nerobil on. 

Novsi golf sa vzhladovo urcite chyta viac nez tento adolescent/fetak wagn, s decentnym motorom a malo km to este aj predas, servisuje to asi kazdy a lacno. Na tomto este nejako dobuchas tych 300k, cim sa to stane nepredajne. Kazdy mesiac jebnes 2-3 kila za servis.. ale co je to v porovnani s tym zazitkom za volantom.
 Novsi golf sa vzhladovo urcite chyta viac nez tento adolescent/fetak wagn, s decentnym motorom a malo km to este aj predas, servisuje to asi kazdy a lacno. Na tomto este nejako dobuchas tych 300k, cim sa to stane nepredajne. Kazdy mesiac jebnes 2-3 kila za servis.. ale co je to v porovnani s tym zazitkom za volantom. Zase nepozeraj na to cierno-bielo. Urcite je vacsia radost z jazdy na RWD, ako na koncernovom FWD s podobnym vykonom. Mam co to odjazdene aj na koncernovkach a to je vazne skor presuvadlo z bodu A do B. Ak neratame sportove verzie.
 Zase nepozeraj na to cierno-bielo. Urcite je vacsia radost z jazdy na RWD, ako na koncernovom FWD s podobnym vykonom. Mam co to odjazdene aj na koncernovkach a to je vazne skor presuvadlo z bodu A do B. Ak neratame sportove verzie.  V Tvrdosine mate asi silny material. Ved ten status je vyhradeny pre cierne A6ky s 3litrom pod kapotou. No offense.
 V Tvrdosine mate asi silny material. Ved ten status je vyhradeny pre cierne A6ky s 3litrom pod kapotou. No offense.