... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666
Maarko7 napísal:urcite neĎakujem super stránka je tam 8.5 z et 32 je možné že et 35 by už vadilo sú to 3mm.
boborjelotor napísal:proc by mel bejt predek niz?a nepride ti to trochu drbnute davat dvojrozmer pneu na rovnaky rozmer diskov? ci je v poriadku, ze auto bude vpredu nizsie oproti zadku?
nerob z auta kolotoc.
boborjelotor napísal:mel jsem na BBS 8,5j et 35 gumu 225 40 19 a byla krasne rovne a ochrana rafku byla cca.0.5 cm pres hranu disku...pneu byla bridgestone potenzaasi preto, ze ta pneu vpredu bude natiahnuta na sirsom kolese ako ma byt?
boborjelotor napísal:pokud napises,ze na xdrive neni jednorozmer,tak jedinej kdo pise bludy jsi ty,ale nehodlam se s tebou dohadovat......uz som ti rano pisal k tym tvojim bludom co pises v inzerate na tie bbs, ktore udajne pasuju aj na E90...
bud davas na auto to co tam ma byt alebo tam davas co chces.
hansm5 napísal:Jasne ďakujem ide hlavne o rozmer disku ak to nebude problém tak to skúsim nahodiť a uvidím. K zvyšku nižšie nebudem radšej komentovať.urcite neale nedavej zadny repliky......kdyz das bbs,tak se da stahnout z jejich stranek atest,aby ti je ofiko zapsaly