... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Autor témy
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Poradenstvo pri kupe e39

Pondelok, 8. Septembra 2008, 09:38

videl som tu pekne spracovany navod na to naco si dat pozor u e36 ale nevidel som nikde naco by sa hodilo davat bacha u e39, ci to tu bolo rozoberane som si nevsimol a troska som to prelistoval, mozno by to bolo nacase aspon ako tak okecat problemove miesta. konkretne mam v merku jednu 528 98". kde sa objavuje hrdza ako prva alebo co je kriticke u toho auta?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

birki
Auto: 540iA touring

Pondelok, 8. Septembra 2008, 10:26

elektrika........ je tu toho dost aj ja som chcel kupit kedysi 528 minimalne na 3 strany som tam toho mal
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

jararak
Autor témy
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 8. Septembra 2008, 13:06

nho hej, slusne prespikovana je ta e39, myslim ze do fullky(aspon mne znamej) nema siber,automat a navi, taze si dam aspon peknu prechadzkovu jazdu
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

BMWpositiv

Štvrtok, 11. Septembra 2008, 05:20

jararak napísal:
nho hej, slusne prespikovana je ta e39, myslim ze do fullky(aspon mne znamej) nema siber,automat a navi, taze si dam aspon peknu prechadzkovu jazdu

...o full výbave pri BMW (aj čo sa e39 týka) by sa dalo polemizovať aj hodiny..., je toho naozaj kopec ak nie dva a ja osobne označenie výbavy pri BMW ako "full" proste nemusím... ](*,)

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 11. Septembra 2008, 07:40

BMWpositiv napísal:
...o full výbave pri BMW (aj čo sa e39 týka) by sa dalo polemizovať aj hodiny..., je toho naozaj kopec ak nie dva a ja osobne označenie výbavy pri BMW ako "full" proste nemusím... ](*,)

Presne tak. Slovo "full vybava" plati pre oktavie ked maju klimu a vyhrev zadneho skla, ale na E39 to slovo neni aplikovatelne. Existuje totiz spusta vychytavok, ktora sa objavuju len zriedka, ako napr. chladnicka pre pasazierov vzadu a podobne....

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 11. Septembra 2008, 11:12

to teda ano, mi to pripada ako keby bolo kazde auto individualne a jedinecne ako clovek, pokazne na nieco na nejakom bawe narazim co ma prekvapi a co ma najviac tesi, ked hovorim kamosom ake to ma vychytavky, tak len neveria, "to nemoze mat" :D
inac serus airbone, ani som si nevsimol ze si zmenil obrazok :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 271 neregistrovaných