Tak páni kamarát mi dal tu koncovku z jeho starého auta už je to tak ako má byť ale zistil som ešte na diagnostike že je tam ešte na lambda sonde jednej skrat na vykurovaní (soudou to nebude a asi ani koncovkou pred katalizatorom čo su presne ako si písal tie 2 biele káble mam asi niekde na nich skrat ale lambdou to nebude) čo nieje až tak vážne
a ešte občas ze vynechávaju 3 vstreky sa mi zda že to bol 2 4 6 valec (teda pisala diagnostika

) možno nasáva niekade falošní vzduch lebo počujem trocha fučanie ked je naštartovane (nad brzdovim hlavnym valcom z tej strany niekde) neviem prečo to napíše vôbec ale auto je inak v pohode

ide normal ..... časom to budem riešiť ale uvidí sa ešte kedy

.... EOBD resp check engine naskočí až ked zaznamená chybu s tímy vstrekmi ....
Co sa tyka tych vstrekov tak sranda je ze ked zmazem chybu za chodu auta a neham ho nastartovane normalne chodim tak to nezasvieti vypnem motor nastartujem pridam rychlo a hned uberem cca do 3,5tisic tak to zasvieti a problem je s valcami č. 2, 4, 6 .... Teoreticky by to mohli byť ešte dako vadné cievky sviečky som menil už pre istotu :) (znova BOSCH :) ) ..... Separator oleja a taketo veci su ok na 1000% možno len to sanie nieje dobre dokrutené ale na to dneska nieje čas ani zajtra