... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
pgrno
Autor témy
Auto: Mercedes A
Kraj: Bratislavský

lakovanie

Utorok, 9. Septembra 2008, 19:11

ahojte,
potrebujem poradit ohladne lakovania, vyberom spravneho typu farby.
povrch mam vytmeleny, vybruseny.

kupil som plnic, primer v spreji od Duplicolor a nestriekal som to. prebrusim,mozno streknem este raz.

potrebujem urobit streibornu metalizu. tiez som ju videl ze maju v spreji. to potom prelakovat bezfarebnym lakom.

nemam pistol ani kompresor. tak mi to prijde ako najcistejsie riesenie. kolega v praci ma od toho odhovara, ze to nebude drzat ze sa to olupe a ze skratka je to na figu. co si myslite vy?

ked nieco ine, tak kde to zozeniem a kolko to stoji.
dik za rady.
Mercedes A-Class
ex E36 Touring

zdenko
Auto: e30 320i, e30 325ic

Utorok, 9. Septembra 2008, 20:09

lupat by sa to nemalo ak je dobry zaklad. skor to bude na hovno v tom ze to miesto bude dost vidno po striekani. ci uz po spreji alebo odtien :wink:
Fuck new model cars (little psycho je narkoman)

alfi666

Utorok, 9. Septembra 2008, 20:38

otazka je - co chces striekat ;) na vonkajsku auta by som to takto urcite nerobil... ak chces stretknut nieco vnutri, tak to bude celkom ok ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

pgrno
Autor témy

potre

Streda, 10. Septembra 2008, 06:33

praveze potrebujem striekat len miesta co nie su moc vidiet. B stlpik (ten je prekryty dverami a vidno ho len pri otvorenych dverach, spodny prah. ten tiez nie je az tak na ociach.

plus roh blatniku co je pri svetle, ale to je len maly kusok, a potom este trosku opravit prasknyty lak na dverach, ale to asi len tiez zatrem aby to nehrdzavelo.

ono to auto len tak svojpomocne na kolene lepim. poriadna oprava by sa neoplatila lebo by vysla tolko co by malo hodnotu po oprave. ked ho takto polepim este bude dobre.
Mercedes A-Class
ex E36 Touring

alfi666

Re: potre

Streda, 10. Septembra 2008, 08:34

pgrno napísal:
ono to auto len tak svojpomocne na kolene lepim. poriadna oprava by sa neoplatila lebo by vysla tolko co by malo hodnotu po oprave. ked ho takto polepim este bude dobre.

ach jaj :roll: .. no chapem ta, ze nechces investovat do toho vela, ale bolo by dost skoda, keby sa tu casom zacali rozmahat pozliepane BMWcka :(
Ked ti auto dobre funguje (motor a tak) tak sa podla mna kazde oplati po vyzorovej stranke dat dokopy.. ak si ho chces nechat ;)

pgrno
Autor témy

Streda, 10. Septembra 2008, 08:36

nie. bmw to nebude. bmw je ok.

jedna sa o taku mrcinu. fabiu s trojvalcovym htp co ma nabehanych 200tis. je to auto pre frajerku
Mercedes A-Class
ex E36 Touring

alfi666

Streda, 10. Septembra 2008, 08:51

aha :D:D:D .. tak potom smelo do toho ;) 8)

popo
Auto: šíp s krídlom
Kraj: Trnavský

Streda, 10. Septembra 2008, 11:57

Však BMW má zelené nie strieborné.Čau Peťo :lol:

pgrno
Autor témy

Streda, 10. Septembra 2008, 14:01

tak dik za info. kupil som tu farbu v spreji. odtien by mal jakz takz sediet. (vzal som so sebou do obchodu kusok z pokrcenych dveri :)

ked to nalakujem tak sa mozem podelit o skusenosti ako to dopadlo.
Mercedes A-Class
ex E36 Touring

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Streda, 10. Septembra 2008, 14:39

aha Very HappyVery HappyVery Happy .. tak potom smelo do toho Wink Cool //// :lol: :lol: :lol:

Nuz inak BlackMW si dava niekde namiesavat farby do spreju presne podla predlohy.

Inak ja mam tak striekanu hondu v jednom mieste. Ale striekal to lakirnik s namiesanou farbou.

Vysledok je taky ze 2 roky to drzalo a teraz sa to zacina navierať/bublinkovať. No a proste časom to opadne dole.

Inak ale nebolo to vobec vidno. Len z urciteho uhla ked na to svietilo silne slnko. Ale kto o tom nevedel nic si nevsimol.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

pgrno
Autor témy

Streda, 10. Septembra 2008, 15:18

Goose: nemal si pod tym hrdzu? vtedy to zvykne robit. aj ta perioda je obvykle taka.

toto hrdzave neni, len to bolo pokrcene, takze je to jemne hrbolate po klepani, od zvarania, a pod.

ale na tu mrcinu to bude dobre. lakovat sa na tom aute este mozno bude, nakolko frajerka na tom bude zacinat, takze nejake skrabance, potiahnute miesta sa mozno vyskytnu casom.
Mercedes A-Class
ex E36 Touring

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných