... všetko o BMW ...
Nadzi napísal:prave cloveka co sa vozi na 30rocnej V12 by vobec nemalo trapit co si mysli ten v Q7, ale ked teba tie odpichy bavia tak budisNepochopil si. Ja netvrdim ze sk musis nieco dokazovat alebo zavodit. Ja len tvrdim ze sa najdu ludia (95%) ktori tvrdia ze Naco V12 Naco 20 litrov... No presne nato ze ked sa odpalis z krizovatky a mas silnejsie auto stare auto ako jeho Q7 za 40 000eur tak si potom zatebou v aute tvrdia ze ako je to mozne
.. Pokial si nikdy nemal V12 tak to nepochopis...
PetoK napísal:Prestan tu uz tarat bajky... co akoze nepochopime? Ze je to stara krava, co zere ako tank a vykon nikde? Sa zobud zo sna, aj keby to palilo na 12 hrnkov, co je uz takmer zazrak, tak ta aj ta najslabsia Q7 30TDI da dole, ani nebude vediet ako... a ked na take auto nemas, nemusis si z neho robit posmech...
jalfons320 napísal:Petokk: koho zaujima nejaky vw q7 dizel?
Q7 v tdi je sracka, staci? Mozno ta uplne najnovsia na vzducu vo verzii S je ok. Ale na tu nemas ani ty![]()
korado:UP pre kus historie, ze ta 7ma vobec chodi v 2019 to si zoberte, ... klobuk dole
starynovy napísal:Bože chráň, nikdy! Radšej si od neho prevŕtať koleno ako valce v prémiovom motore TDS.Si siel s tdsom za kolenom?
4dams napísal:Takto osobne to berú veľakrát aj vodiči obyčajnej a ideálne firemnej TDI, ale keď náhodou v staršom aute človek predbehne RS, to je už veľmi vážna vec, to si veľa dovolil!To mi pripomína, ako keď som sa RAZ v rámci cestných pravidiel ponáhľal domov a týpek s oktaviou rs, to pochopil ako osobnú výzvu a snažil sa o šprint na semafóroch. Ako áno, s tédeesou... Lebo aj favorit je väčšia výzva.
jalfons320 napísal:A v bendzine je dobra?Q7 v tdi je sracka, staci?
jalfons320 napísal:Co ja viem. Ty mi povedz. Q7 je uplne otrasny koncept auta vseobecne.