... všetko o BMW ...
kiski napísal:ono to nefunguje len na baze citlivosti svetelneho senzoru, je v tom dalsia sofistikovana matematika... Je tazko povedat presne ako to funguje, ale napriklad o urcitom case v urcitom obdobi roka sa svetla zapnu na stretavacky bez ohladu na okolitu svetelnost. Inak v zime, inak v lete apd.... Nefunguje to ciste na baze tma-svetlo....Chlapi, dikes za odpovede. Všetko som nakódoval správne, aj nastavil. Už to ide - Dorotka sa proste potrebovala vyspať do rána... Stále mám ale pocit, že ten svetelný senzor si žije vlastným životomNeviem, koľko svetla pre prepnutie potrebuje, ale funguje to naozaj zvláštne - niekedy by som povedal, že si prepne na xenóny, napr. keď idem nejakou cestou, ktorá je lemovaná stromami z oboch strán a je skrytá v tieni, a práve vtedy svieti dennými. A zasa naopak, idem po odkrytej ceste, vonku slnečno a teplo jak v pekle, a bác - xenóny... Tá zotrvačnosť toho senzora je fakt veľká, aspoň teda u mňa. Dá sa nastaviť jeho citlivosť, resp. má to vôbec vplyv, ak s tým budem laborovať? Akonáhle sa pri dlhšej jazde pri nezmenenom počasí podmienky ustália, ide všetko ok... Asi je to v podstate v poriadku, len mi je z toho smiešno.
airbone napísal:Potvrdzujem + je tu dalsia spojitost s dazdovym senzoromono to nefunguje len na baze citlivosti svetelneho senzoru, je v tom dalsia sofistikovana matematika... Je tazko povedat presne ako to funguje, ale napriklad o urcitom case v urcitom obdobi roka sa svetla zapnu na stretavacky bez ohladu na okolitu svetelnost. Inak v zime, inak v lete apd.... Nefunguje to ciste na baze tma-svetlo....