... všetko o BMW ...
tominno napísal:Výrazne tichší / hladší chod motora, krajší zvuk v otáčkach , lacnejšia údržba (treba sa starať v každom prípade) , posledný nepriamovstrek atmo-benzín od BMW ...i could go on...:)tom prečo práve benzín by si volil? :)
tom6667 napísal:co je na ten udrzbe lacnejsie? ved len za vodnu pumpu a termostat das 400 + robota, disa klapky 2x 250 EUR plus robota, solenoidy vanosu 2x 150eur .... mal som ten motor 3 roky a poznam vela ludi co ho mali a toto su veci, ktore proste pridu a budes ich musiet riesit...Výrazne tichší / hladší chod motora, krajší zvuk v otáčkach , lacnejšia údržba (treba sa starať v každom prípade) , posledný nepriamovstrek atmo-benzín od BMW ...i could go on...:)
PeqpeK napísal:Lacnejsia udrzba, jednoduchsi motor![]()
![]()
eld napísal:To nemyslíš vážne toto - to pár stoviek je už veľa za údržbu auta?? Prečo si preboha kupuješ 3 litrový 6 valec BMW keď je pár smiešnych stoviek seriózny problém ?? Mal som tých motorov viac a dlhé roky a stále mi to oproti skoro 2000e origo DPF, liter rozvody, další liter Turbo, Egr, zhavice ...pár stoviek vstreky a podobne vychytávky dieslov vyjde výrazne vyhodnejsie živiť N52...co je na ten udrzbe lacnejsie? ved len za vodnu pumpu a termostat das 400 + robota, disa klapky 2x 250 EUR plus robota, solenoidy vanosu 2x 150eur .... mal som ten motor 3 roky a poznam vela ludi co ho mali a toto su veci, ktore proste pridu a budes ich musiet riesit...
neratam spotrebu benzinu 9+ a spotrebu oleja tiez, ale ano mas pravdu hladsi chod motora ak zrovna necvakaju hydrostely a oni cvakaju na kazdom druhom minimalne za studena :-) zvuk v otackach je naozaj super hlavne ak to ma dobry vyfuk a taktiez v meste sa na tom chodi lepsie ako na dieslovom aute ak mas manual.
PeqpeK napísal:Lacnejsia udrzba, jednoduchsi motor![]()
![]()
vid v predošlom príspevku v čom konkrétne lacnejšia ...