... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
korki napísal:zdravim, mam nasledovny problem : vymienal som komplet ziarovky na prednych svetlach a stala sa mi taka haluz, ze ked zapnem svetla do prvej polohy, tak mi svietia obrysove svetla a aj predne smerovky, mali by len obrysove, tak isto sa to chova, ked dam aj druhu polohu pri vypnutom motore, ked nastartujem tak je vsetko OK, len palubny pocitac hlasy chybu prednych svetiel...toto sa mi stalo po vymene tych obrysovich svetiel...s tymto je spojeny zrejme dalsi problem s elektronikou, nejde mi vypnut a ani zapnut trakcna kontrola a zjazd z kopca...pozeral som poistky, tie su vsetky OK, skusil som odpojit celu elektriku od baterie, odpojil som predne svetla a stale nic, uz ma nic nenapada....tak vas prosim o pomoc,je to BMW 330XD 2002 rok...diky
piti888 napísal:Tie blinkre ti svietia vdaka tym ledkovym svetlam. Dioda ma iny odpor ako ziarovka, preto to system vyhodnocuje, ze ziarovky nejdu a ako nahradu zapne blinkre. Maju to aj MBenz tusim. Inac existuje nejaka sranda, ktora sa zapaja pred led a system to potom vyhodnoti ako ziarovku.....
korki napísal:na BCpockaj pockaj, aky test?![]()