Ja si dovolim povedat, ze mam komplet zrepasovany podvozok vc. zosilenia yuchytov napravnice.
Zoznam je jednoduchy .. treba si otvorit ETK a vypisat si si proste vsetky silenty ktore tam su.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/C ... uspension/Je velmi vhodne rovno vymenit aj spodne priecne ramena bud za orgio (c.5), alebo kto ma znizene, tak rovno aj za nastavitelne.
Ja som uz menil rovno aj vsetky skrutky a matice, tmice s pruzinami, ulozenia so zosilenim a aj nastavitelne stabilizatory.
Silenty do zadnych vlecnych ramien odporucam dat z M3 a popripade k tomu dokupit aj vymedzovacie kruzky "limiters".
Silenty subframu (napravnice) som zvolil Powerflex, pretoze maju v spoji s kasnou vacsiu plochu a teda nenamahaju potom tak tie body na kasni.
Mozem z vlastnej skusenoti povedat, ze s tymto repasom a setupom na 17" nemam absolutne problem na dialnici ani pri 170-180km/h.
Ak by niekto potreboval, tak mam pripravky na vylisovanie/nalisovanie SB zadnych vlecnych ramien (c.4) a potom este pre SB oboch zadnych priecnych ramien vonkajsej strany (c.2 a 3)
M52TUB28 + M54B30 intake manifold + EU2 | H&R Cup Kit | H&R Stabilisators kit | SS headers | M3 front brakes | Meyle HD RSM's + Z3 r.p. | M3 RTAB's + limiters | Subframe: reinforcement & Powerflex | Eonon D5150 | 18" VMR VB3