Tak preslo par dni a ja riesim dalsie sracky

... Vonku samozrejme - 20, zistil som ze mi mrzne zadny lavy zamok, ked boli minusy tak po odomknuti auta a otvoreni lavych zadnych dveri som ich nevedel zatvorit az kym sa nevyhrialo v aute. Potom zamok povolil a ako keby toho nebolo malo zistil som aj ze mi zateka zo zadnych lavych dveri, takze prislo na rad poriesit zvukove izolacie zadnych dveri. Po zhodeni tapacirov tam o prilepenej izolacii nebolo ani chyru ani slychu. Vsetko som rozobral zhodil izolacie, vtej klendre som este stihol ocistit jedne dvere od lepidla, na dalsi den druhe. Izolacie som si vzal domov na ocistenie od stareho cierneho maglajzu ktory to mal drzat pokope. (hlavne ze na rukach drzi jak pica

)... Bohuzial nemam k dispozicii garaz, takze musim v takychto podmienkach. Izolacie som nalepil nanovo a zatim to drzi perfektne (uvidime do buducna), pouzil som biely tmel. Vyriesilo sa aj mrznutie zamku

, zatim testovane pri - 5 a -9 a po otvoreni dveri sli hned aj zatvorit tako ako vsetky ostatne

takze super.
Tapacire sa riesili taktiez, par kolikov bolo poolamovanych, par poskodenych miest (nic co by nevyriesilo sekundove lepidlo
). Vrchna cast na tapaciroch sa odlepila, alebo uz bola odlepena, tak som ju nalepil nanovo, lepidlom podobnym ako je MAMUT.
Az bude teplejsie pozriem sa dokladnejsie aj na predne izolacie dveri + samozrejme skontrolujem poriadne aj koberec, vyberiem sedadla rozoberiem podlahu a poriadne to skontrolujem. Auto stalo od stredy do pondelka vonku v noci aj -10 a viac a dnes krasne startlo na brnk, takze som rad ze vsetko inak fici ako hodinky.Zajtra nahadzujem tapacire :)