... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:ides si a zrazu klepot :)

Fuxxo napísal:co keby si skusil 30K na zanovnu i3, alebo 30K na zanovnu F30 320d napriklad?
 maly krutak, lahko zaradis, to nie je ono
 maly krutak, lahko zaradis, to nie je ono Ja ked som si tu 91 kupoval, myslel som ako sa povozkam a potom bez problemov predam. 320d f kombiku v mate, sen kazdeho VAG boia co prechadza z pastucha. No a tu sme.. auto pod snehom, znacky v depozitari.
 Ja ked som si tu 91 kupoval, myslel som ako sa povozkam a potom bez problemov predam. 320d f kombiku v mate, sen kazdeho VAG boia co prechadza z pastucha. No a tu sme.. auto pod snehom, znacky v depozitari.
tvaroh napísal:Bol som zvyknuty ze sa meni komplet vana co je 260€ druhovyroba 500€ bmw
 ) a biju sa do prs, ze sak ked sa staras, tak na km nezalezi, zrazu sem chalan da, ze 500tis km a uz je cele auto na picu
 ) a biju sa do prs, ze sak ked sa staras, tak na km nezalezi, zrazu sem chalan da, ze 500tis km a uz je cele auto na picu  keby oni predavali take auto, tak po roku reci, ze slovaci nevedia ocenit, nepredaju kktinu s pol mega si ju radsej nechaju a potom sa tvaria, ze sak oni vlastne predat nechceli. Osobne by som siel pozret priklad to auto, automat ked radi dobre zo dna na den asi neodide, loziska treba vymenit, rozvody skontrolovat pripadne tiez vymenit, ak je to auto naozaj o 5k lacnejsie nez ostatne, je tam rezerva na dake chyby, ktore pridu. Otazny je dalsi predaj po case, stocene auto = nepredajna kokotina. Preda ho len nizka cena.
 keby oni predavali take auto, tak po roku reci, ze slovaci nevedia ocenit, nepredaju kktinu s pol mega si ju radsej nechaju a potom sa tvaria, ze sak oni vlastne predat nechceli. Osobne by som siel pozret priklad to auto, automat ked radi dobre zo dna na den asi neodide, loziska treba vymenit, rozvody skontrolovat pripadne tiez vymenit, ak je to auto naozaj o 5k lacnejsie nez ostatne, je tam rezerva na dake chyby, ktore pridu. Otazny je dalsi predaj po case, stocene auto = nepredajna kokotina. Preda ho len nizka cena.

Fuxxo napísal:Pri tej tesle rata ze bude rocne setrit 6000eur na nafte a ze sa mu to teda vrati 😉LOL
inak nerozumiem tejto logike vobec, 10K na vyjazdenu E90 alebo 30k a vyjazdenu teslu? co keby si skusil 30K na zanovnu i3, alebo 30K na zanovnu F30 320d napriklad? a nemusis nic riesit, ani toho zahojeneho kamosa co jazdi na dalsej vyjazdenej E90