tak auto netaha vrch tam to najviac citit, proste das mu plny do kopca a nic, mierny kopec ako tak ide, velky kopec podlaha, nic.....
rovina, ked mu das plny ide ako tak, ale vobec nieco extremne.....ale do tych 2700 otacok taha, aj do kopca, ale ked tomu pridas,, auto podradi a nic, huci ale nejde...
ale som skusal na rovine, pekne pomaly s rychlostou pridavat plyn, a vtedy auto toci v pohodeaj 5k ale pomaly, ako nahle mu das dole plyn, hned konci, uz nejde...
tie klapky neviem, tak vymenili motorcek, zase peniaze, a vravia ze tamten sa zadrhaval, ja viem ci sa zadrhava...neviem....ako to zistim, lebo aretovat co si ty vravel na otvorenych sa ma pytali ako to maju zrobit...
este co viem od chlapika co som pisal, je to dobry chlap, rozumie co robi...je z ke.....tak co sme teda zistili
egr funguje, klapka na chladici chodi, turbo alebo turba ked maju poziadavku 3bary tak turba tlacia tri bary, tlakove senzory maju byt oki, regeneracia sa spusti aj je povolena v riadiacej, vaha funguje, po odpojeni, nejde ani male turbo,
servis,
tlakoval banky cez hadicky funguju, teda mozme vylucit podtlakove hadicky, diagnostika je bez chyb, menice tlaku vymenene za nove ale bez zmeny chovania, turbo velke po nastartovani hned toci, nezadrhava sa nehuci.....
tak to ma poser z toho co tomu je....co este simik pozriet?? co ta napada, alebo daco este zmerat, mas skusenosti...

DD dik