... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
BMino napísal:a ked sa zapla tak sa rozsvietili vsetky kontrolky?
mne to robilo tiez, ale nejak som sa nezaoberal tym co to je, vymen celu pristrojovku a mas pokoj, len potom si budes musiet dat natocit km ako si mal, ja som zohnal pristorjovku ktora mala asi o 500 km menej ako som mal nabehane
yfo napísal:Presne to mi zacalo robit na 318cke tiez, akurat mne sa tie budiky uplne zresetuju, t.j. kontrola oleja, lediek, vsetko nabieha odznova. A to zajazdy. Postupne sa mi uz raz stalo, ze na par minut uplne zdochli cele budiky a nevedel som ani kolko idem, ani kolko mam este stavy :). Skusal som ich vytiahnut a pohybat kontaktami, ale nepomohlo. Chcem este vyskusat ine budiky, aby som vedel, ci je to v kabloch alebo budikoch. Ak na nieco prides, daj vediet :)
yfo napísal:Presne to mi zacalo robit na 318cke tiez, akurat mne sa tie budiky uplne zresetuju, t.j. kontrola oleja, lediek, vsetko nabieha odznova. A to zajazdy. Postupne sa mi uz raz stalo, ze na par minut uplne zdochli cele budiky a nevedel som ani kolko idem, ani kolko mam este stavy :). Skusal som ich vytiahnut a pohybat kontaktami, ale nepomohlo. Chcem este vyskusat ine budiky, aby som vedel, ci je to v kabloch alebo budikoch. Ak na nieco prides, daj vediet :)
RixiE napísal:No len niekoho na tu vymenu budem musiet pohladat..
BlackMW napísal:vymenim ti to za 128.- sk
podrobny rozpis:
8.- poplatky za telefon
20.- amortizacia naradia
60.- 1/6 normohodiny
20.- amortizacia koncatin
20.- cistiace prostriedky