myslim ze nic nie je horsie nez Crew2

to uz na gameplay videach bolo vidiet ze to je uplne v pici, ina dimenzia ta fyzika.
nie vobec to take hrozne nie je, dokonca vo FH4 bolo aj nastavenie volantu - s pomocou (assisted), normal, a simulacia. ja som skusil ten normal a dalo sa to. Trakcna a stability control OFF. Tak nastavenia volantu "simulacia" to spravia mozno este o kustik zabavnejsim
Fakt musim povedat ze aj ked to neni moj šialok kavy, tak ma to bavilo a chcel som si to zahrat znova.
Pristine len problem bol v tom ze na zaciatku tam mas take ako keby "sneak-peak" zavody - kusok trate po anglickom vidieku na Mclarene (alebo Bugati? ja to nepoznam), potom zasnezene preteky na tracku, pak rally cez les, a pak zase na tom supersporte po vidieku. Zacinat karieru odznova by mi nevadilo, ale toto sneakpeak jazdenie je nezazivne a zdlhaveee. Karieru som zacal s Dodge Charger R/T takze to ma bavilo :)
ja si tie rozdiely na multiplatformovkach vsimam hlavne odkedy som nedavno hral crysis vs. crysis 2 a 3. je to proste vidiet na tych texturach.
a jo, mechanicku klavesnicu brat, tez sa chystam na logitech casom, hlavne co som kancelarsku Dell polial colou a odvtedy mam random sticky keys

,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)