... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Zarrick napísal:Niečo podobné ako Ariel Atom, ja som na ňom išiel dva roky dozadu na letisku v Senici a to bola hrozná beštia. Pritom je to vraj replika, ale vôbec mi to nevadilo. Hukot jak hovado, sila strašná a navyše to auto neodpustí žiadnu chybu, keď som jazdil medzi kužeľmi stačilo pri výjazde pridať trochu viac plynu než je potrebné a už som bol otočenýPoslušne hlásim, KTM X-Bow je mega jeba.Povozil še mi i v úplne novom 'Stangoj, dobre, tiež to tlačilo do sedačky jak sviňa, ale to KTMko až nenormálne držalo v zákrutách a to zrýchlenie tiež ako z iného svetaNa Mustangovi ma zarazilo, jak to nemalo absolútne žiadny zvuk. Ani jak pedál zajebal do podlahy, nič. Na boku nápis 5.0, hmm, hovorím chlapíkovi či by neotvoril kapotu - jéb, fakt to bola 5.0ka. Mind. Blown.
Zarrick napísal:Poslušne hlásim, KTM X-Bow je mega jeba.Povozil še mi i v úplne novom 'Stangoj, dobre, tiež to tlačilo do sedačky jak sviňa, ale to KTMko až nenormálne držalo v zákrutách a to zrýchlenie tiež ako z iného svetaNa Mustangovi ma zarazilo, jak to nemalo absolútne žiadny zvuk. Ani jak pedál zajebal do podlahy, nič. Na boku nápis 5.0, hmm, hovorím chlapíkovi či by neotvoril kapotu - jéb, fakt to bola 5.0ka. Mind. Blown.
PristineShip napísal:rozmyslam, kolko by som asi zaplatil ako inzerent za reklamu priamo vlozenu na zaciatok videa, ktoru kazdy skipne behom nanosekundy...
ked uz to chce robit takto preco to neda teda niekam doprostred videa, ked mam este mys v ruke tak to prekliknem, ked uz som niekde usalaseny a pozeram video tak koli tym 20 sekundam sa mi to nebude chciet skipovat lovecke noze..